Novi detalji nesreće u Vukovaru: Vozačica je pretjecala kamion koji je propuštao dječaka i pokosila ga

Stravičan čin dogodio se sinoć u Vukovaru – vozačica je automobilom udarila dječaka, a potom pobjegla. Nije mu pružila pomoć, iako je bio teže ozlijeđen.


Policija ju je pronašla i uhitila vozačicu koja je u Vukovaru autom udarila 15-godišnjaka te je potom pobjegla bez da mu je pružila pomoć.

Najnoviju informaciju Dnevniku Nove TV javio je reporter s pješačkog prijelaza na kojem se dogodila nesreća Marina Bešić Đukarić.

“Neslužbeno sam doznao da se ovdje nalazi jedan kamion koji je dječaka propuštao, ali je vozačica kamion pretjecala i pokosila dječaka. Vukovarom također kruže priče da je zatim izašla iz vozila, prišla dječaku, vidjela da je u besvjesnom stanju, povukla ga u stranu i naprosto produžila dalje”, rekla je Bešić Đukarić.

“Inače, ovo je jako prometna cesta jer spaja Vukovar s Borovom. Pješački prijelaz je označen, ali nema semafora”, dodala je.

Vozačica je dva i pol sata nakon nesreće pronađena u Borovu. Prvi alkotest je bio negativan, ali je policija je uzela uzorke krvi i urina te je već razgovarala s nekoliko svjedoka.

“Dobra vijest u svemu jest da je dječak izvan životne opasnosti. U vukovarskoj bolnici mu je pružena pomoć i utvrđeno je da ima težu ozljedu, a neslužbeno doznajem da se radi o prijelomu noge. Večeras bi trebao biti pušten kući”, rekla je reporterka Dnevnika Nove TV.

„Vozačica je tijekom ispitivanja također puštena i čekaju je dvije kaznene prijave: jedna zbog prometne nesreće, a drugi zbog nepružanja pomoći. Za prvi je predviđena kazna zatvora do pet godina, a za drugi do tri godine”, dodala je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 satia više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr