Modeli balerink koji se lako kombiniraju s casual kombinacijama

Od plesne cippele do ultimativnog modnog komada

Balerinke imaju dugu modnu povijest koja seže u vrijeme kada je balet postao popularan kao ples. Posebnost ovih cipela je u tome što imaju tanke potplate tako da imaju maksimalnu fleksibilnost. One tijesno prijanjaju uz stopalo što ih čini iznimno udobnim i stabilnim cipelama. Kada govorimo o visokim modnim kućama, prvi dizajner koji je popularizirao ovu vrstu obuće je talijanski dizajner Salvatore Ferragamo.

Ne, osim njega, modna kuća Chanel ima kultne modele balerinki koje su sinonimi profinjenosti i elegancije. Parižanke su oličenje elegantnog stila i često upravo one nose balerinke. Kombiniraju ih na jednostavne tamne traperice, prugaste majice i blejzere. Bez obzira jeste li ljubitelj ovih cipela, morate priznati kako imaju posebnu dozu elegancije.

Novi modeli dolaze u raznim bojama is detaljima. Nama se posebno sviđa Miu Miu model, kao i slična verzija koju možete pronaći u Zari. Možete odabrati jednostavne bez balerink ili upečatljiv model s detaljima u vidu ukrasa. Što god odabrali, sigurno smo kako ćete ih dobro iskombinirati. Moramo čekati toplije dane, a onda ih predlažemo nositi na traperice i košulje. Odličan su izbor za poslovne kombinacije za žene koje se ne osjećaju dobro u visokim potpeticama. U nastavku izdvajamo naljepše modele iz glavna ulica ja high end trgovina.

Više o temiIzvor: Journal.hr