Svjetiljke koje podsjećaju na omiljeni sladoled iz djetinjstva

Svjetiljke koje podsjećaju na Soft serve sladoled

Zašto govorimo baš o tom sladoledu i kako smo ga se sjetili? To možemo zahvaliti švedskom brendu koji je inspiriran ovom slasticom kreirao preslatke svjetiljke koje smo odmah poželjeli u svom domu.

Izrađene od reciklirane ambalaže, ove svjetiljke izgledom i teksturom podsjećaju upravo na Soft serve sladoled. Savršeni spoj elegancije, razigranosti i gornje svjetlosti odlično će se uklopiti u svaki dom, posebno u ovim zimskim danima.

Zakoračite u svijet slatkog užitka

Jacqueline Kessidis ja Lucas Lind svoju su zajedničku ljubav prema dizajnu utkali u brend Radionica krema te odlučili izraditi svjetiljku bez kompromisa u pogledu održivosti.

Ovaj brend sa sjedištem u Stockholmu kombinira održiv i lijep dizajn uz pomoć 3D printera, nakon čega sastavljaju i pakiraju svjetiljke. Svaka je svjetiljka izrađena s posebnom pažnjom od recikliranih materijala koji se dodaje sloj po sloj koji im omogućuje izbjegnu rasipanje materijala, a sve kako bi dobili onaj poseban oblik koji žele.

Koliko su osviješteni, pokazuje i činjenica da svojom proizvodnjom želi izbjeći negativan utjecaj na okoliš koji dolazi s masovnom proizvodnjom. Stoga svjetiljke izrađuju isključivo po narudžbi. Osim što mogu biti visilice, možete se odlučiti za stolnu varijantu svjetiljke, a možete birati i boju koju želite.

Više o temiIzvor: Journal.hr