Svi su poludjeli za rozim Dior rumenilom pa smo pronašli verzije s prihvatljivijom cijenom

Ako ste bili prisutni na društvenim mrežama, a pogotovo na TikTokuu i Instagramu, vrlo je vjerojatno da znate za ružičasto Dior rumenilo. Radi se o nijansi 001 Pink, a iz Diore kažu da je to univerzalno rumenilo koje koži daje zdrav izgled.

Roza rumenila općenito doživjela su golemi bum u popularnosti. Naime, ljudi su, čini se, ponovno otkrili da je roza rumenila svima stoje, a uz to i vizualno pomlađuju. Taj anti-age efekt posebno se vidi ako ih, osim na obraze, nanesete i na kapke, a uz to je minimalan ostatak šminke.

Dior rumenilo u sebi sadrži i sitne sjajne čestice pa obrazima daje i suptilni sjaj što također doprinosi zdravom i mladolikom izgledu kože. No mnogima je, ipak, malo problematična njegova cijena od oko 44 eura. To nije malo i nije svima prihvatljivo, pogotovo u današnjoj financijskoj klimi u kojoj nas sa svih strana bombardiraju vijestima o inflaciji i porastu cijena.

Zato smo odlučili pronaći dostojne zamjene za Dior rumenilo. Kao i za svaki drugi luksuzni beauty proizvod, i za ovaj postoje dupeovi, odnosno proizvodi koji daju sličan ili gotovo isti učinak, a cijena im je znatno niža. Ispod je popis alternativa Dior rumenilu.

Više o temiIzvor: Journal.hr