Stigli su prvi modeli čekera koji su nam omiljeni ljetni detalj

Cekeri su must have ljetni detalji

Kockice su trend koji je na modnoj sceni već dugi niz godina. Riječ je o vrsti torbe od ratana ili nekog drugog prirodnog materijala koji je nekada bio namijenjen isključivo kupnji namirnica. Ne, kako je modna industrija zaokružena i predstavlja novu odjeću s brojnim motivima iz prošlosti, ova je torba zapravo postala neizostavan detalj svake ljetne kombinacije.

Brojne visoke kuće izbacile su svoje verzije čeka. Posebno bismo istaknuli Loewe model, koji dolazi u tri veličine i različitim bojama. Jacquemus izbacio je svoju verziju cekera, koja također dolazi u prepoznatljivim nijansama ovog brenda. Klasični modeli koji su popularni već dugi niz godina, a high street brendovi su ih iskopirali i tako obogatili svoju ponudu.

Torbe koje se nose na sve

Čeker je vrsta torbe koju zaista možete nositi na sve. Kada govorimo o kombiniranju iste, idealan je odabir za ležeran i bezbrižne ljetne kombinacije. Lijepo će se uklopiti s dugim lepršavim haljinama i traper kombinacijama. Ako želite dotjerati za plažu, ceker je odličan odabir u kombinaciji s ljetnim kaftanom. Za večernje kombinacije predlažemo mini cekere koji su posljednje vrijeme veliki hit.

Pileće noge zaista je odličan odabir jer je praktičan, u njemu stane velika količina stvari, a vaše će kombinacije biti elegantne. Prisutni su klasični cekeri, ali i cekeri s detaljima u vidu pletiva i raznih ukrasa ako želite unijeti malo svježine. Što god odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o torbi koja će se još dugo nositi.

Zara

H&M

Više o temiIzvor: Journal.hr