PocketBook Reader – knjiga s podrškom za brojne formate

OSNOVNI PODACI
Naziv PocketBook čitač
namjena Sposoban mobilni čitač e-knjiga
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan

Bilježnica dobro je poznata tvrtka među ljubiteljima e-knjiga i hardverskih čitača s E-ink zaslonom, no koja jednako tako nudi i aplikaciju za pametne telefone i tablete koja, ne samo da omogućuje čitanje e-knjiga u popularnim formatima, nego isto to omogućuje i za digitalne stripove, audio knjige i drugi sadržaj.

Štoviše, PocketBook čitač nudi podršku za 19 formata, uključujući jedan najpopularniji kao što su EPUB, FB2, MOBI, PDF, DJVU, DOCX, CBR i CBZ. Naravno, ključna prednost aplikacija je činjenica da nudi podršku za PocketBook Cloud, koju će najviše koristiti oni koji imaju neki od PocketBook čitača.

Osim toga, mobilna se aplikacija može pohvaliti i prilično zgodnim mogućnostima, a osim jednostavnog sučelja zbog kojeg je doživljaj čitanja knjige prilično dobar, tu je solidna mogućnost prilagođavanja prikaza; od boja pozadine, preko izgleda slova, pa sve do animacije listanja stranica i drugih detalja.

Da stvar bude još bolja, PocketBook čitač nudi i automatsko listanje stranica (radi i sa stripovima), tu je podrška za pretvaranje teksta u govor (TTS), podrška za popularne servise za čuvanje datoteka u oblaku (Dropbox i Google Drive), mogućnost kupnje e-knjiga putem istih aplikacija i još mnogo toga. U svakom slučaju, svi oni koji traže sposoban čitač e-knjiga za svoj pametni telefon ili tablet upravo su ga 111111111!

Više o temiIzvor:Bug.hr