VIDEO Emisija u Saboru: Grmoji oduzeli riječ, Bauk mu je pružio podršku puštajući Stubljevu pjesmu

Pravu predstavu u sabornici tijekom rasprave o izvješću o radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa napravili su Mostov Nikola Grmoja koji je uporno htio govoriti iako mu je riječ bila oduzeta i SDP-ov Arsen Bauk koji mu je dao glazbenu podršku s mobitela Stublićevim “Chicagom” .


“Neću se odavde pomaknuti, možete zvati stražu jer dva mjeseca čekam očitovanje Odbora za Ustav vezano u samovolju koju radite. Ovo je više nepodnošljivo”, poručio je u četvrtak Grmoja predsjedavajućim Anti Sanaderu koji ga je zbog toga udaljio sa sjednice u dvostrukom trajanju te je sjednicu prekinuo na pet minuta.

Mostovac se nije dao smjestiti, pa se bezuspješno pokušao uključiti u raspravu o izvješćima o radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa od 2019. do 2021. godine.

Solidarizirajući se s Grmojom, za govornicu je potom izašao Bauk dijeleći njegovo nezadovoljstvo što Odbor za Ustav, Poslovni i politički sustav nije dao tumačenje kada se oduzima riječ zastupniku – nakon tri ili četiri opomene i li se to broji od početka dana ili od početka točke dnevnog reda.

Ustvrdivši da nakon onoga što se dogodilo Grmoji nema nikakvog smisla sudjelovati u raspravi o toj točki, preostalo je vrijeme za svoje obraćanje Bauku za saborskom govornicom proveo šuteći dok je s mobitela pustio pjesmu Jure Stublića “Chicago”. Kolege iz kluba pozvao je da mu se pridruže ispred govornice što su i učinile Mirela Ahmetović ja Sanja Radolović koji su, pak, kažnjeni s četiri opomene i udaljeni sa sjednice.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr