ČAČIĆ ĆE UZETI NAJVEĆU OTPREMNINU U POVIJESTI DINAMA! Evo koliko će to koštati Maksimir ako ga sad potjeraju

Foto: Boris Kovačev / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/PV

Dinamu ne ide, pa ne ide. Raspao se kao “bugarska skupština” u nastavku prvenstva, totalno drugačija momčad u odnosu na početak sezone.

Od sredine prosinca dosta se toga promijenilo. Grčevita borba za vlast u Dinamu utjecala je na svlačionicu, onda su Oršić i Ademi poželjeli napustiti “brod”, au međuvremenu je Čačić izgubio kompas s jednom sasvim drugačijom momčadi.

U međuvremenu je stigla i nova uprava. Koja se čini niti sama ne zna što bi s Čačićem. Dio bi smijenio Čačića već sad, ali to bi za Dinamo imalo katastrofalne posljedice.

Čačić i pad rezultata

Čačić je u siječnju potpisao novi ugovor s Dinamom, prema kojem je dobio i ulogu sportskog direktora. Ako Dinamo s njim sad raskine ugovor, to bi klub, pišu određeni mediji, stajalo čak 1,7 milijuna eura.

Doduše, taj se iznos može dogovorom smanjiti, ali Čačić isto tako može tražiti da mu on bude isplaćen u cijelosti.

Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX

Takav su mu ugovor potpisali predsjednik Mirko Barišić i bivši član uprave Krešimir Antolić. Mamić je iz Međugorja upozoravao da je glup takav ugovor potpisati sad jer je Dinamo tu opciju imao na kraju sezone…

U svakom slučaju, bio bi to najveći otkaz u povijesti Dinama. Nenad Bjelica je otišao uz 1,1 milijun eura otpremnine, a Ante bi mogao srušiti rekord.

Ako se dosad gledalo kroz prste Dinamovim slabijim izdanjima i mizernim rezultatima u posljednjih pet tjedana, remi u Velikoj Gorici definitivno mora označiti uzbunu u Maksimiru!

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

U posljednjih pet utakmica, naime, Modri ​​su upisali mršavih pet bodova, samo jedna pobjeda (Rijeka 1:0), dvije remije (Osijek 1:1 i Gorica 1:1), te dva poraza (Šibenik 1:2, Istra 0: 1), jasan su pokazatelj očite krize igre i rezultata.

Izgubljeno je u tom razdoblju čak deset bodova, kompromitirana je uvjerljiva bodovna prednost na ljestvici, nestalo je samopouzdanje.

S druge strane, mrtva utrka je oživjela, Hajduk je opet u igri, vidjet ćemo što će se događati. Za Antu Čačića, u svakom slučaju, slijede teški dani. Zlobnici se mogu samo nasmijati, jer je za čovjeka koji će ove godine napuniti 70 godina spreman kovčeg s najmanje milijun eura. Ovaj penzioner neće skupljati boce, to je izvjesno…

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/PV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr