Modeli sandala koji dozivaju ljetne stylish outfite

Sandale – ljetni must have komad

sandale na petu su ljetni morati imati komad bez kojeg ne možemo zamisliti glamurozne i svečane kombinacije. Osim večernjih ljetnih izlazaka kojima se veselimo, ljeto je puno vjenčanja i ostalih svečanih događaja za koje se moramo posebno dotjerati. Iako već slažemo kombinacije na glavi, za omiljeni model sandala se nismo odlučili. Gledajući nove kolekcije, možemo potvrditi kako se i ovo ljeto nose platforme.

Model cipela koji se prošle godine vratio u modu, a popularizirale su ga modne kuće Valentino i Versace, nosit ćemo i ovo ljeto. Modeli dolaze u živahnim bojama, ali uvijek se možete odlučiti i za nešto jednostavniji model. Osim njih, nosit ćemo i jednostavne sandale na tanke remenčiće koje su simbol elegancije i sofisticiranosti.

Ravne sandale za casual ljetne kombinacije

Kada govorimo o dnevnim sandalama, predlažemo ravne modele sandala. Ovo ljeto u trendu su sportske sandale na platformu, ali i sandale koje vežemo oko noge kao gladijatorice. Ako pak želite ekstremno udoban model, možete se odlučiti za model koji asocira na Birkenstock, a možete ga kombinirati na sve.

Što god odabrali, nećete pogriješiti, a nikad nije rano za uložiti u trendi model sandala. U nastavku izdvajamo najljepše modele sandala na peti i ravnih modela u svim bojama, a koje ćete odabrati, odlučite sami. Mi ovo ljeto biramo jarke boje i križamo zimske dane na kalendaru.

Više o temiIzvor: Journal.hr