Veliki tjedni horoskop: Jarac je spreman za nove ljubavi, a Strijelac bi morao kod liječnika

Veliki tjedni horoskop: Jarac je spreman za nove ljubavi, a Strijelac bi morao kod liječnika

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Rak će se grčevito boriti za svoja prava na poslu i svađati se s pojedincima. Lav treba pripaziti da ne pretjera sa zanosom i prevelikim očekivanjima u ljubavi dok će Vagići biti dobro na svim poljima

Iznad 21. 3. – 20. 4.

Posao

Konflikti na radnom mjestu i neizvjesna poslovna budućnost zabrinjavat će ožujske Ovnove. Ostali će lakše pronaći snage da se hrabro suprotstave stresu i ostvare ono do čega im je intimno stalo.

ljubav

Češće ćete izlaziti i uživati ​​u ljubavnim pustolovinama. Samci bi mogli upoznati osobu koja će ih privući svojim izgledom. Sve će biti u redu dok ne počnete razgovor. Morat ćete joj malo “progledati” kroz prste jer ćete biti intelektualno nadmoćniji.

Zdravlje

Osjetit ćete porast životnog optimizma, više ćete se uređivati ​​i držati do sebe. Posjećivat ćete kozmetičke i frizerske salone, odvažiti se na promjenu boje kose i tako ugodno iznenaditi sve oko sebe.

Najbolji dan: 4. travnja

Najlošiji dan: 6. travnja

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao

Poticajan Merkurov utjecaj u vašem znaku, omogućit će vam da se bolje koncentrirate i radite uz manji utrošak energije i vremena. I na financijskom planu ćete imati razlog za zadovoljstvo.

ljubav

Zahvaljujući Veneri u vašem znaku smiruju se napetosti u bračnom životu. Vidjet ćete i shvatiti prave razloge koji su doveli do udaljenosti između vas i voljene osobe. Slobodni, osoba koja vas je držala u neizvjesnosti pokazat će interes za vas.

Zdravlje

Merkur će u vašem znaku biti zaslužen za bolje raspoloženje, ali i odličnu koncentraciju. Psihički umor koji vas je pratio prošlih tjedana, više vam neće stvarati probleme. Bit ćete iznimno druželjubivi i aktivni.

Najbolji dan: 2. travnja

Najlošiji dan: 7. travnja

Blizanci 22. 5. – 21. 6.

Posao

Dobro ćete se snalaziti u radnim zadacima koji će zahtijevati spretnost pismene i usmene komunikacije. No planeti u Biku loše će djelovati na vašu motivaciju, pa ćete se često žaliti na umor.

ljubav

Mnogi će odlučivati ​​za ili protiv veze, osobito ako su posrijedi površne ljubavi. Shvatite da morate nešto promijeniti. Odlučite li se za novi početak, isprva će vam biti teško, no vrlo brzo ćete shvatiti da ste donijeli najbolju moguću odluku.

Zdravlje

Iako ćete psihički biti u dobroj formi, lošem ćete se raspoloženju teško othrvati. Pazite se prehlade i odijevajte se u skladu s vremenskim prilikama. Aktivan društveni život vam vraća optimizam.

Najbolji dan: 6. travnja

Najlošiji dan: 3. travnja

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao

Grčevito ćete se boriti za svoja prava i svađati se s pojedincima. Iako to nije u vašoj prirodi, ovaj ćete put biti skloni riziku i naglim rezovima i pritom mnoge okolnosti okrenuti na svoju stranu.

ljubav

Naklonjena Venera nadahnjuje vaše osjećaje, iako ste pomalo skloni pretjerivanju i snovima. Trenutačna ljubavna situacija vam nepogrešivo pokazuje gdje ste uspjeli, a gdje naručili. Znat ćete što i kako dalje trebate osvojiti osobu koja vam je zapela za oko.

Zdravlje

Polako, ali sigurno ulazite u bolje astrološko razdoblje. Neki simptomi još će vas “gnjaviti” no imat ćete sve više energije, osobito prema kraju tjedna. Vratit će vam se dobro raspoloženje i optimizam.

Najbolji dan: 8. travnja

Najlošiji dan: 5. travnja

Lav 23. 7. – 22. 8.

Posao

Mnogi bi mogli osjetiti zasićenje postojećim radnim uvjetima, postati nezadovoljni međuljudskim odnosima ili raspodjelom radnih obveza. No ako ste nezaposleni, moguća je nova poslovna prilika.

ljubav

Izbjegnite svađe i povišene tonove dok razgovarate s partnerom. Planeti iz Bika samce bi mogli navesti na vrlo hrabre poteze – otvoreno ćete pokazati simpatije što osjećate prema njoj. Pazite samo da ne pretjerate zanosom i prevelikim očekivanjima.

Zdravlje

Bit ćete podložni stresu, napetosti i raznim psihosomatskim tegobama. Za sada se problemi neće povući, ali treba započeti s kurom multivitamina koji će vas ojačati i povećati imunitet.

Najbolji dan: 6. travnja

Najlošiji dan: 8. travnja

Foto: Dreamstime

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao

Očekuju vas ugodni kontakti sa strancima i posjet osobe izdaleka koja vam donosi dobre vijesti. Istaknut ćete se u konkretnim poslovima, gdje izdržljivost i odgovornost igraju veliku ulogu.

ljubav

Sređuju se problemi u braku i jačaju komunikaciju između vas i partnera. Imate li simpatiju koja živi u inozemstvu, uskoro bi moglo doći do susreta koji će vas veseliti i odagnati neke vaše sumnje. S ovim tjednom i samci imaju prigodu za novu vezu.

Zdravlje

Imate li problema s usporenim metabolizmom, klonite se teških i masnih namirnica. No s ovim tjednom vaše će se zdravstveno stanje vidno poboljšati pa ćete primiti tjelovježbe i dotjerati svoju liniju.

Najbolji dan: 4. travnja

Najlošiji dan: 3. travnja

slobodno mjesto 23. 9. – 22. 10.

Posao

U poslovnim će aktivnostima do izražaja doći vaša komunikativnost, domišljatost i snalažljivost. Unatoč mnogim naporima, pa i zaprekama, u danim okolnostima pokazat ćete iznimnu snalažljivost.

ljubav

Posvjećivat ćete mnogo pažnje partneru. Zajedno ćete izlaziti i mnogo razgovarati, što će dovesti vašu vezu na višu razinu. Ako ste u nekog zaljubljeni, nećete biti sigurni u svoje osjećaje, brkajući strast i tjelesnu privlačnost s ljubavlju.

Zdravlje

Još uvijek ste u vrlo osjetljivom razdoblju, no pomaka nabolje ipak ima. Potkraj tjedna počet ćete osjećati određeno poboljšanje, jedino što bi vas mogla mučiti nesanica i izgorjeti snovi. Nešto vas podsvjesno muči.

Najbolji dan: 2. travnja

Najlošiji dan: 5. travnja

storyeditor/2023-03-06/dreamstime_m_43205030.jpg

Foto: Dreamstime

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao

Pojačat će se pritisak okoline i teret obaveza. Samo organizacijom možete unijeti reda u sadašnji kao. Političari i medijski eksponirane osobe, bit će pod povećanjem okoline pazite na svoje izjave.

ljubav

Uzrok neslaganju u brakovima i vezama, bit će ljubav koja će pojačati strahove, a samim tim i poticati na borbu za očuvanje položaja u vezi. Samci će svojim ponašanjem zbunjivati ​​pripadnike suprotnog spola i ostavljati dojam neodgovornih ljudi.

Zdravlje

Skloni ste tužnim mislima i čestim promjenama raspoloženja. Klonite se alkoholom ili krajnostima u hrani koja će samo pojačati vaše mračno raspoloženje. Žene ovog znaka neka pripaze na ginekološki trakt.

Najbolji dan: 8. travnja

Najlošiji dan: 6. travnja

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao

Na radnom mjestu trebali biste se čuvati oni koji nisu u stanju pomoći ni sebi samima. Očekivat će se od vas da preuzimajući njihove poslove, pokrijete ili nadogradite njihovu nestručnost.

ljubav

Dok ćete zauzeti uživati ​​u skladnim odnosima s partnerom, slobodni ćete nove osobe upoznati prilikom izlazaka. Bit ćete traženi u društvu, a britkim humorom nasmijavati okolinu. Nekima od vas moguća je simpatija koju srećete na radnom mjestu.

Zdravlje

Posjetite liječnika ili zubara – dani su pogodni za liječenje, terapije i pretrage. Osjećate li nervozu, konzumirajte namirnice bogatih vlaknima i vitaminom B, poput mahuna, žitarica i orašastih plodova.

Najbolji dan: 5. travnja

Najlošiji dan: 3. travnja

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao

Poslovi vezani uz inozemstvo, modu, ljepotu, umjetnost, kao i pisanje izvješća, projekata ili osmišljavanje promotivnih i reklamnih aktivnosti, ići će vam iz ruke. Nekima je moguć nov posao.

ljubav

Venera vam je iznimno naklonjena pa ako je vaša veza obilovala strastima i svadbama, sada dolazi smirenje. Bit ćete spremni na promjene, ustupke, nove ljubavi ili čak sklapanje bračne veze, a neki dugo sanjani snovi mogli bi postati stvarnost.

Zdravlje

U izvrsnoj ste formi, kronične zdravstvene tegobe koje vam već dulje vrijeme zadaju probleme potpuno će se povući. Planeti u Biku bit će zaslužni ne samo za vašu veću vitalnost, nego i za dobro raspoloženje.

Najbolji dan: 2. travnja

Najlošiji dan: 6. travnja

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao

Spretno ćete voditi poslovne pregovore i usmjeravati situacije u svoju korist. Uspjeh vam se smiješi u financijama, trgovini, putovanjima i uslužnim djelatnostima. Kolegica ili mlađa muška osoba na poslu vam stvaraju probleme!

ljubav

Ne pokazujete li partnersku spremnost na maksimalnu prilagodbu vama, vašem dnevnom ritmu, navikama i potrebama, budućnost odnosa bit će pod ozbiljnim znakom pitanja. Mnogo ćete očekivati ​​od druge strane, a niste svjesni da u odnosu i sami premalo dajete.

Zdravlje

Premalo kretanja izazivat će tromost i nedostatak entuzijazma, stoga ako već ne prakticirate tjelovježbu, barem se koji put prošećite. Mogući su problemi s kožom – svakako potražite savjet dermatologa.

Najbolji dan: 5. travnja

Najlošiji dan: 7. travnja

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao

Moguće su inovacije u poslovanju, uvođenju novih tehnologija ili promjenama u načinu rada. Originalnosti i spretnosti neće vam nedostajati pa su ovo dani novih postignuća i malih, ali vrijednih pobjeda.

ljubav

Nova poznanstva ili putovanja donijet će vam mnogo zadovoljstva. Ako se voljena osoba udaljila od vas, znat ćete pronaći put do njezina srca. Umješno ćete komunicirati i spretno izražavati misli i osjećaje. Bit ćete privlačni suprotnom spolu.

Zdravlje

Ništa neće moći poremetiti vašu odličnu psihofizičku ravnotežu. Planeti su na vašoj strani, što ćete i sami osjetiti po povećanom optimizmu i izdržljivosti. Lijepe i sunčane dane koristit ćete za sport i kretanje.

Najbolji dan: 8. travnja

Najlošiji dan: 4. travnja

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi