Riječ

OSNOVNI PODACI
Naziv Gepek
namjena Platforma za dostavu paketa
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan

Riječ je potencijalno zanimljiva platforma koja omogućuje povezivanje vozača s osobama kojima je potrebna dostava paketa; s jedne strane omogućuje slanje paketa s vozačima koji već idu na odredište gdje se paket mora dostaviti, a vozačima omogućuje da nešto zarade jer putuju tamo gdje se paket šalje.

Čitava stvar radi prilično jednostavno. Samo treba odrediti kako se neki paket želi poslati te dati detalje oko dostave (moguće je odrediti gdje će se i kada paket kupiti), a onda izabrati vozača koji tamo vozi gdje paket mora biti isporučen. Dakako, treba platiti i cijenu dostave koja se obično kreće od pet eura više.

Istu aplikaciju koristit će i vozači koji mogu dodati svoje vozilo i ponuditi prijevoz paketa do odredišta, pa je to prilika za dodatnu zaradu. Prevladavaju međugradske dostave, no nisu neuobičajene ni lokalne, a postoje i neke specifičnosti, poput definiranja hitnosti dostave pa paket može biti isporučen isti dan.

Status paketa se može pratiti, a sama platforma nastoji osigurati da paketi doista budu isporučeni, pa postoji i mogućnost kontaktiranja samog vozača, kao i brojne druge stvari (PIN brojevi, registarske oznake vozila, osiguranje i više). U svakom slučaju, svi oni koji traže alternativni i jednostavni način dostave paketa, svakako mogu provjeriti – Gepek.

Više o temiIzvor:Bug.hr