Svake minute prodaje se 17 kutijica ove drogerijske hidratantne kreme

Želite li sjajnu i njegovu kožu kojoj ne nedostaje hidratacije, imamo odgovor za vas. Naime, ako je vjerovati dermatolozima i analitičarima prodaje, jedna je krema apsolutni favorit. Riječ je o kremi koja dubinski hidratizira i koži daje zdrav, ali ne i mastan sjaj. Mnoge kreme tvrde da Olay Regenerist Micro-Sculpting Cream čini jako dobro.

Svake minute prodaje se 17 kutijica ove kreme, a dermatolozi se preporučuju već godinama. Svakih 28 dana proda se 500.000 kutijica ove kreme, stoga, čak je i blago reći da se radi o bestselleru. Kao da sve ovo nije dovoljno da poželimo isprobati ovu kremu, njezina cijena je 27 dolara, odnosno oko 200 kuna, što je puno manje od cijene nekih drugih krema razvikanih brendova.

Je li ovo najbolja hidratantna krema?

Ova krema je spa za žednu i dehidriranu kožu. Smanjuje pojavu novih bura kao i vidljivost starih. Osim toga, ublažava crvenilo koje se pojavljuje na licu. Ova krema ima bogatu i gustu teksturu i ne sadrži SPF. Zato ga je idealno koristiti navečer.

Olay krema je puna dobrih sastojaka. Tu je niacinamid za poboljšanje i zaglađivanje teksture kože, zatim hijaluronska kiselina za hidrataciju te hranjivi vitamin E. Sve to zajedno znači da ova krema duboko prodire u kožu i poboljšava teksturu, elastičnost, hiperpigmentaciju i razinu vlažnosti. Ako ste već isprobali ovu kremu i preteška vam je, odlična vijest je da sada postoji i lakša verzija – Olay Regenerist Whip Face Moisturizer. Lakši možete koristiti ujutro, a teži navečer.

Više o temiIzvor: Journal.hr