Mega popularni Glow Recipe izbacio je serum koji briše pore i sada se može naručiti u Hrvatskoj

Ako ste imali praćenje ljepote na društvenim mrežama, vjerojatno ste vidjeli mnoge od njih kako prije šminkanja koriste Glow Recipe’s Watermelon Glow Niacinamide Drops. Ako vam taj naziv ne zvoni, riječ je o onom ružičastom serumu sa sitnim šljokicama. Nakon nanošenja koža je blistava i hidratizirana, a šminka izgleda besprijekorno.

Taj virusni i stvarno jako popularni highlighting serum sada je dobio nasljednika koji bi mogao postati jednako omiljen. Naime, radi se o kapima za “brisanje” pora. Radi se o Strawberry BHA Pore-Smooth Blur kapima za lice. To je, dakle, još jedan proizvod koji ima više djelovanja. On istovremeno njeguje kožu i vizualno ju uljepšava.

Što je posebno kod ovih kapi?

Kako kažu na stranici, proizvodi za zamućivanje pora dosad su bili bazirani na silikonu. Samo je vizualno prekrio pore, ali nije djelovao na njih, odnosno na uzrok velikih i proširenih pora. Zato su razvili ovaj proizvod koji je tretman za njegovu kožu i primer za make-up u jednom. Njegova formula je razvijena da trenutno vizualno poboljša izgled kože, ali i da stvarno poboljša kožu vremenom i korištenjem. Također pomaže u kontroli proizvodnje ulja na koži.

Što se sastojaka tiče, kako i samo ime kaže, u ovim kapima su enzimi jagode te BHA kiselina. Jagoda je, pak, ključna jer je prepuna antioksidansa poput vitamina C te je bogata nježnim kiselinama koje pročišćavaju kožu i vraćaju joj sjaj. Umjesto silikona, pak, u ovim kapima je kombinacija tapioke i riže, sastojaka koji upiju ulja i tako kožu održavaju matiranom.

Više o temiIzvor: Journal.hr