U kinu je stigao Air, novi film Bene Afflecke i Matta Damona

Radnja filma smještena je u razdoblju osamdesetih, a Ben i Matt međusobno su podijelili uloge, baš kao u zlatno doba njihove suradnje. Damon tumači lik Sonnyja Vaccara, odgovornog za potpisivanje unosnog ugovora s Michaelom Jordanom. Ben Affleck će se pojaviti u ulozi suosnivača Nikea, jednog jedinog Phila Knighta. Također, ostatak glumačke ekipe uključit će niz poznatih lica poput Chrise Tuckere, Jasona Batemana, Viole Davis i Marlone Wayanse.

Jason Bateman je u ulozi Roba Strassera, direktora marketinga, dok je Viola Davis u ulozi beskompromisne majke koja zna vrijednost neizmjernog talenta svog sina i košarkaškog fenomena koji će postati najveća sportska legenda svih vremena.

Film Zrak vratit će nas u vrijeme kada je Vaccaro krenuo na dugo putovanje kako bi stekao povjerenje Jordanove obitelji, trenera i najbližih suradnika s namjerom da uvjeri tada veoma mladu NBA zvijezdu uz uspon Michaela Jordana da potpiše partnerski ugovor. Ugovor koji je Nikeu osigurao poziciju najvećeg brenda sportske odjeće i obuće danas.

Za sve koji se dvoume, najavni video donosimo u nastavku:

Više o temiIzvor: Journal.hr