Više od 30 vrhunskih stručnjaka za blockchain dolazi u Split

Omiljenu hrvatsku ljetnu destinaciju za manje od dva mjeseca posjetit će više od 600 stručnjaka, poduzetnika i entuzijasta za svijet blockchain tehnologije. BlockSplit okupit će zajednicu Web3 cijele regije po četvrti put od 2018. godine kao prva inicijativa u ovom dijelu kontinenta koja je prepoznala potrebu za središnjim mjestom za razmjenu iskustava u svijetu kriptovaluta, decentraliziranih financija, NFT-ova i metaverzuma .

Iz UBIK-a, Udruge za blockchain i kriptovalute, organizatora konferencije, potvrđuju rastući interes za ovu uzbudljivu industriju nakon prošlogodišnjeg rasprodanog eventa. BlockSplit konferencija ove godine donosi niz zanimljivih tema poput DeFi-ja, jedne od najbrže rastućih grana u industriji, te NFT-a kao svih popularnijih rješenja u umjetničkom svijetu.

Vodeća tema bit će sve aktualnije decentralizirane autonomne organizacije (DAO) i novi načini korištenja blockchaina u igricama. Tokenizacija i digitalni identitet samo su još neki od primjera raznolikog programa koji očekuju posjetitelje konferencije.

Među senzacionalnim imenima koja dolaze na splitsku pozornicu predsjednica je udruge European Blockchain Alliance, Tanja Bivić Plankar. S 12 godina iskustva u komunikacijama, Tanja je danas specijalist za marketing u blockchain industriji, a ulogu predsjedništva udruge obnaša još od 2018. godine. U programu će joj se pridružiti i Cyril Pastoursuosnivač je Swaap Finance, francuske blockchain platforme za financijsko trgovanje, te Iva Kvakić, suosnivačica hrvatske udruge Alice in Blockchains, iskusne konzultantice u razvoju digitalnih proizvoda i vođenju projekata u raznim sektorima od IT-a, eCommercea, event managementa do blockchaina.

Neizostavljen dio BlockSplita, radi kojeg se posjetitelji vraćaju iz godine u godinu, praktične su radionice na područja marketinga, prava, dizajna, DeFi-ja, NFT-a, gaminga i razvoja novih Web3 rješenja. Svaka radionica bit će ograničena na 30 polaznika kako bi se osigurala interaktivnost i kvaliteta edukacije. Na izložbenom dijelu konferencije bit će zastupljene brojne domaće i međunarodne tvrtke, što će pružiti izvrsnu priliku za umrežavanje i sklapanje novih poslovnih kontakata.

Međutim, ono što splitsku konferenciju čini nezamjenjivim iskustvom u industriji upravo su lokacije na kojima će posjetitelji slušati predavanja, upoznati tvrtke i njihova nova rješenja, provoditi svoje pauze za ručak i kavu, a na kraju dana i partyjati. Sva predavanja odražavaju se na pozornici Hrvatskog doma Split u strogom centru grada. Tu je i poznati boat party koji je na pučini. Ali o tom po tom.

Early Bird ulaznice po sniženoj cijeni od 79 eura ograničene su i mogu se kupiti putem službenih stranica BlockSplitaa uključuju pristup svim predavanjima, kao i priliku za umrežavanje s drugim sudionicima.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr