Beskonačni slikar

OSNOVNI PODACI
Naziv Beskonačni slikar
namjena Moćna aplikacija za digitalno crtanje i slikanje
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan / 5,31 euro

Beskonačni slikar nije ni jedina ni prva aplikacija koja je prvenstveno namijenjena digitalnim umjetnicima, ali je svojim mogućnostima i činjenicom da je savršeno optimizirana za rad na tabletima pozicionirana kao možda najbolja.

Može se pohvaliti dobro izrađenim digitalnim alatima koji su jednako prilagođeni iskusnim digitalnim umjetnicima kao i onima koji se tek namjeravaju okušati u stvaranju digitalne umjetnosti na svojim pametnim uređajima.

Štoviše, sve što bi se moglo očekivati ​​od profesionalne aplikacije pretežito namijenjenim stolnim računalima može se pronaći iu ovoj aplikaciji, a velik je naglasak stavljen i na odlične virtualne kistove koje ima oko dvjestotinjak kao i činjenica da je virtualno platno osmišljeno tako da ni na koji način ne ometa kreativni proces.

Ono po čemu se Infinite Painter izdvaja iz mase svakako je činjenica da su autori posvetili veliku pažnju detaljima, što digitalni umjetnici jako cijene. Osim toga, s obzirom na sve što ova aplikacija nudi, i tamo je prilično dobra korisnički priručnik u koji itekako valja zaviriti kako bi se ovladalo njegovim mogućnostima.

Sama se aplikacija može besplatno isprobati sedam dana, a nakon toga je aplikaciji potrebno platiti 5,31 eura jednokratno što je, većina će se sigurno složiti, prilično zanemariv iznos s obzirom na ono što se ovom aplikacijom sve dobiva.

Više o temiIzvor:Bug.hr