Uskrsna ponuda: originalne licence za Windows 10 Pro

Uskrs je pred vratima, a VIP-cdk ponude ne prestaje s fantastičnim ponudama i nastavlja s popustima do čak 91% na Windows i Office. Kao i uvijek, ne možemo spomenuti ponudu dobivanja trajno aktivne licence za Windows 10 Pro koja se besplatno može nadograditi na Windows 11, a cijena joj je nešto više od 13 eura. To je doživotna licenca za koju vi VIP-cdk ponude jamči 30 dana od kupnje da imate zamjensku licencu u slučaju bilo kakvog problema.

Ekskluzivnih 35% popusta uz promo kod HR35

Kako kupiti softver uz pomoć promotivnog koda?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na košaricu ili “Kupi sada” ako je to sve što želite kupiti:

Nakon postupka kratke registracije ili prijave (ako već imate otvoren račun), posjetite košaricu s odabranim proizvodima. Unesite kod za popust „HR35“ i kliknite „Primijeni“. Nakon potvrde cijena će se smanjiti za 35%.

Nakon svega, jednostavno nastavite na završni korak i odaberite željeno sredstvo plaćanja. vip-CDKdeals podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Kako aktivirati Windows 10 licencu?

Aktivacija Windowsa jednostavan je proces. Nakon što ste kupili aktivacijski ključ, ponovno instalirajte Windows 10 koji ste prethodno skinuli sa službenih stranica i slijedite daljnje korake (dostupna je i instalacija Windows 11).

1. Unutar instaliranog Windows 10 OS-a uđite u postavke (donja lijeva tipka Start> Postavke)

2. Unutar izbornika Ažuriranje i sigurnost odaberite Aktivacija

3. Unesite kupljeni aktivacijski ključ na predviđeno mjesto (Ažuriraj ključ proizvoda> Promjena ključa proizvoda)

U slučaju bilo kakvih poteškoća korisnička podrška dostupna je putem e-pošte service@cdkdeals.com.

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji ili bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.

o trgovcu.

Više o temiIzvor:Bug.hr