Neviđen slučaj u Zagrebu: Netko je sinoć ukrao tramvaj

Sinoć je oko 23 sata netko iz spremišta na zagrebačkoj Ljubljanici ukrao ZET-ov tramvaj i vozio ga po Trešnjevci. Iz ZET-a su potvrdili da su se tramvaji našli kod Tratinske ulice.

“Sinoć nešto prije 23 sata, nepoznati počinitelj na trešnjevačkoj remizi otuđio je niskopodni tramvaj koji je bio pripremljen za izlaz u promet te ga je odvezao u smjeru istoka do Tratinske ulice, gdje je napustio vozilo i otišao u nepoznatom smjeru.

Centar za nadzor i upravljanje prometom ZET-a je sukladno predviđenom protokolu, odmah po saznanju na terenu uputio kontrolu prometa te je pozvana i policija koja je u Tratinskoj 65 zatekla napušteno vozilo. U tramvaju tijekom tog događaja nije bilo putnika, au incidentu nitko nije ozlijeđen niti je oštećeno vozilo. U tijeku je postupanje policije koja je izuzela i snimku videonadzora iz vozila kako bi se pronašao počinitelj”, potvrdili su iz ZET-a zaIndeks.

“ZET je promptno pokrenuo internu istragu kako bi se utvrdilo što se dogodilo i tko je odgovoran za ovaj propust, kako se on više ne bi ponovio”, dodali su.

Više o temiIzvor:Poslovni.hr