Viktor Olujić i Hrvoje Habjanec novi članovi uprave Monri Paymentsa

Viktor Olujić i Hrvoje Habjanec novi su članovi uprave Monri Paymentsa, vodeća regionalna tvrtka za usluge platnog prometa. Na novoj poziciji Olujić će biti zadužen za koordinaciju tehničkih timova te sudjelovati u razvoju novih proizvoda i usluga. Habjanec na mjesto člana uprave zaduženog za segment softvera za blagajne i HoReCa rješenja dolazi s mjesta direktora tvrtke Integrirani poslovni sustavi, koja je početkom godine službeno pripojena Monriju.

„Ponosan sam što nam se u vođenju tvrtke pridružuju dva tako iskusna menadžera. Viktor je zaslužan za realizaciju nekih od najznačajnijih projekata u financijskoj i platnoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a Hrvoje za softverska rješenja koja su bila ključna u uvođenju fiskalizacije i digitalizacije ugostiteljstva u Hrvatskoj. Vjerujem da ćemo zahvaljujući novim pojačanjima u menadžmentu, u industriji u kojoj se gotovo svakodnevno pojavljuju inovacije i prilike za rast, nastaviti uspješno graditi svoju poziciju i izvan granica regije“, istaknuo je. Damir Čauševićgeneralni direktor Monrija.

Viktor Olujić bio je odgovoran za razvoj nekih od najuspješnijih međunarodnih proizvoda ASEE Grupe, uključujući dizajn i razvoj PKI grupe proizvoda i sigurnosnih rješenja. Također je vodio timove koji su dizajnirali sustave za mobilno plaćanje i zaštitu plaćanja za online kupnju. Rješenja za čiji je razvoj danas najprodavaniji su međunarodni proizvodi unutar ASEE Grupe i koristi ih više od 150 bankarskih i bankarskih grupacija diljem svijeta kako bi zaštitili svoje korisnike prilikom online plaćanja.

Kao novi član uprave, Hrvoje Habjanec u Monri donosi više od 10 godina iskustva u vođenju tvrtke koja je proizvela ne samo jedan od najpopularnijih fiskalnih blagajni za ugostitelje, već cjelovito IT rješenje koje ugostiteljima omogućuje modernizirati i optimizirati svoje poslovanje. Habjanec je u ugostiteljskom sektoru uveo novost kad je svojim klijentima ponudio rješenje u oblaku namijenjeno vođenju poslovanja kafića, restorana i klubova. Svoju misiju vezanu uz digitalizaciju HoReCa segmenta Habjanec nastavlja u Monriju, gdje vodi razvoj Remarisa i Smarta, dva ugostiteljska rješenja, kao i Thora, sustava namijenjenog maloprodaji i veleprodaji za trgovinu.

Monri, koji djeluje pod okriljem Paytena unutar ASEE grupe, u Hrvatskoj je tržišni lider u POS-u, au Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Makedoniji prvi su u online obradi kartice. U segmentu kartičnog plaćanja samo u Hrvatskoj, u protekloj godini, kompanija je obradila više od 130 milijuna kartičnih transakcija. Preko Monrija obavlja se i svako treće plaćanje karticom u trgovinama u Hrvatskoj, tvrtka koja je svoj put započela kao startup, danas broji više od 120 zaposlenih.

Kupci su se s Monrijevim POS terminalima susreli na preko 10.000 prodajnih mjesta, primarno na vodećem trgu

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr