Vraća se Elle Woods! Ove godine gledamo treći nastavak filma Plavuša s Harvarda

Upravo je ona još 2020. godine objavila vijest o snimanju nastavka, no pandemija koronavirusa utjecala je na realizaciju ove ideje.

Što znamo o trećem nastavku?

Ne, treći nastavak bi velika platna napokon mogao ugledati ove godine. Premda točan datum nije poznat, producenti su naveli kako je 2023. ciljana godina objaveu najboljem slučaju film bi u kinu trebao stići na njezinom kraju.

Baš kao ni datum, ni pojedinosti radnje nisu poznate. Izuzev one kako ćemo u glavnoj ulozi ponovno vidjeti Reese Witherspoon. Pretpostavljamo da bismo u novim nastavcima mogli vidjeti i legendarnu Jennifer Coolidge, kao što se tim slaže i Reeese koja je nedavno izjavila kako “bez Jennifer nema Plavuše s Harvarda“.

Može li treći film ostvariti isti uspjeh kao original?

Originalni film o plavuši iz sestrinstva kojoj su se prioriteti pretežito vrtjeli oko izgleda, sve dok nije pokorila Harvard, ostvario je senzacionalni uspjeh. U kinima je zaradio preko 140 milijuna dolara, ali trag koji je ostavio u pop kulturi ranih 2000-ih daleko je utjecajniji od iste zarade.

Doista, bit će veoma zanimljivo vidjeti Elle kao četrdesetogodišnjakinju te otkriti što je sve, u privatnom i poslovnom životu, ostvarilo u posljednjih dvadeset godina. Malo je vjerovati kako će film postići uspjeh originala, no svakako mu se radimo.

Foto: IMDb, Profimedia

Više o temiIzvor: Journal.hr