Aktivni iu danima blagdana, svakodnevno koriste priliku za boravak na svježem zraku: “Treba izaći. Sunce, dobra volja, pozitiva, energija…”

Nakon Uskrsa i obilne kalorične hrane, ne bi bilo loše aktivirati i tijelo i duh. Reporterka Dnevnika Nove TV Sara Tomašković družila se sa street workouterima koji iu dane blagdana vrijedno vježbaju.

GalerijaStreetworkout na Uskrs - 2 Streetworkout na Uskrs - 1 Sara Tomašković, novinarka Nove TV +1Također


Tim street-workoutera nije bitno je li blagdan ili nije. Njima je svaki dan prilika da rade na svom zdravlju i na svojoj formi i sve to na svježem zraku. Zašto i kako reporteri Dnevnika Nove TV ispričao je organizator okupljanja Jurica Sever.

ulična vježba je ulični način vježbanjanajbitnija je dobra volja, motivacija i to je to”, objašnjava Sever. No, odmora nema ni za blagdane kao što je Uskrs.

„Pojeo sam uskršnji ručak i doručak pun proteina, a ovdje smo kao i svakog vikendaorganiziramo grupne treninge povodom Street workouta Hrvatske. Treniramo svi zajedno, pozitiva, dobra volja”, rekao je Sever.

Neki su na trening potegnuli i iz Osijeka. “Na trening sam stigao iz Osijeka, au Hrvatskoj se nažalost njime bavi svime pet do deset žena”rekla je Juga.

Nema straha ako ste malo opustili za blagdane jer se forma uvijek može vratiti.

“Treba se motivirati, izaći na zrak, sunce, dobra volja, pozitiva, energija, trening, nema boljeg. Izađite van i vlaknema druge”, poručio je Sever.

Posebno je lijepo kada se forma vraća na svježi zrak.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 satia više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr