Čeka nas sjajan provod na otvorenom: Ovo su svi koncerti Zagreb Beer Festa

Nakon što su ranije potvrđena prva glazbena imena koja će od 18. do 21. svibnja nastupiti na Zagreb Beer Festusada je otkriven i čitav koncertni program ovogodišnjeg izdanja najvećeg zagrebačkog open-air festivala.

Na festivalskoj pozornici smještenoj u Parku dr. Franje Tuđmana stat će više od dvadeset regionalnih glazbenih imenakoja uvode PipsChips&Videoclipsjedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Daleka obalasplitske ikone koje su prošle godine potvrdile ponovno okupljanje i novi autorski materijal, Alen Vitasovićlegendarni istarski glazbenik čiji su nastupi sinonimi za feštu, U tišinidubrovački bend koji je publiku oduševio aktualnim albumom IV the Krankvester ja Sranje jevodeće domaće trap i rap ikone.

Uz njih, popisu izvođača koji će nastupiti na Zagreb Beer Festu pridružuju se i svi zamijećeni šibenski rock bend BluVinylvodeća domaća indie-pop kantautorica Zločesta kćitrap kolektiv 2x Ciljmakedonski eklektični kolektiv Funk Shuimladi beogradski indie-synth pop trio gutljajvodeće regionalno rock’n’roll ime novije generacije Keni nije mrtavzagrebački indie-rockeri Tidal Pull te istaknuti domaći pjevač, multiinstrumentalist i producent Elvis Sršen.

Više o temiIzvor: Journal.hr