'MODRIĆ JE NAJBOLJI IGRAČ KOJEG SAM IKAD TRENIRAO'! Kakve riječi za kapetana i to od velikog trenera

Foto: GuliverImage/Cordon Press

Autor: Ivan Lukač

Luka Modrić jedan je od najboljih veznjaka u nogometnoj povijesti. Svaki trener ga je volio jer je produžena ruka treneru na terenu, a lijepe riječi o njemu imao je i Gustavo Poyet.

Bivši pomoćni trener Tottenhama naglasio je kako Real mora produžiti ugovor s kapetanom Vatrenih. Urugvajac eu londonskom Tottenhamu bio pomoćnik Španjolcu Juandeu Ramosu.

“Naravno da zaslužuje novi ugovor s Realom. On je najbolji igrač kojeg sam trenirao u životu premda je to bio u ulozi pomoćnog trenera. Tijekom mjeseci provedenih s njim, dok smo trenirali, primijetili smo da je izvanserijski igrač. Već godinama mislim kako igram svoju zadnju sezonu, no on kao da me trudi demantirati. Njegova razina igrača je izuzetno visoka” rekao je.

Zanimljiva karijera

Poyet je bio i glavni trener atenskog AEK-a, Bordeauxa, Brightona, čileanske Universidad Catolice, Šangaj Šenhue, Sunderlanda, Betisa i pomoćnik glavnog trenera Leedsa. Kao igrač je upisao 26 nastupa za Urugvaj, a za Chelsea je igrao od 1997. do 2001. godine.

🕵️ #Inspektor | Gustavo Poyet, kojeg traži #Peñarol da bude novi trener, javio mu se i netko iz pripravnice #Nacionalni pic.twitter.com/TEdD2epFZn

— Povlačenje zidova (@ TIRANDO1010) 16. prosinca 2020

Trenutno grčki izbornik komentirao je favorit za naslov u Ligi prvaka. Poyet smatra Real Madrid, Bayern i Manchester City najboljima za osvajanje Lige prvaka.

Kao najveći trener mu je uspjeh u osvajanju treće lige s današnjom Premier ligašem Brightonom. Grčku je uveo u B razinu Lige nacije, a zadnje veliko natjecanje za Grčku bilo je SP 2014.

Njemu je glavni cilj otići na EURO sljedeće godine. U skupini su u Nizozemskoj, Francuskoj, Irskoj i Giblataru. Osigurali su izravno doigravanje za Euro zbog uspjeha u Ligi naciji.

Autor:Ivan Lukač

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr