Marvel ima novi girl power film, no njegov trailer nas je razočarao

by | tra 12, 2023 | Lifestyle | 0 comments

Već iz navedenog odlomka jasno je kako je pred nama jedan on kaže djevojačka moć film. Isto je potvrdio i netom objavljeni najavni video. Ne, prikazani kadrovi filma The Marvels u nama su izazvali razočarenje. Premda smo se istinski radovali jedinom pravom filmu o superheroinama, radnja koju sugerira prikazani video djeluje u najmanju ruku nezanimljivo te juvenilno.

No, ne dijele svi naše mišljenje. Štoviše, komentari na društvenim mrežama većinski su istaknuli kako s radošću iščekuju premijeru koja je zakazana za 10. studeni. Pritom su posebno pohvalili komične elemente koji su prikazani u najavnom videu, zbog čega vjeruju da je riječ o “zabavnom filmu”.

Unatoč različitim razmišljanjima jedno je sigurno – obožavatelje Marvelovih filmova zasigurno će razveseliti što će Samuel L. Jackson će reprizirati ulogu Nicka Furyja. Osim na velikoj platnu, u istoj ulozi ćemo ga imati priliku vidjeti i na malim ekranima u novoj seriji Tajna invazija, koja će od 21. lipnja biti dostupna na platformi Disney+.

A već narednog mjeseca u domaćim kinima imaćemo priliku vidjeti treći nastavak još jednog hita iz Marvelovog svijeta – Čuvari galaksije. Premijera je zakazana za 4. svibnja.

Više o temiIzvor: Journal.hr