Najveći trendovi u nakitu: Znamo što nositi na proljeće i ljeto

Glomazne narukvice

Narukvice su na modnim pistama već nekoliko sezona, ali konačno je vrijeme da taj trend učinite svojim. Ima nešto posebno zanimljivo u nošenju glomazne narukvice. One su uvijek bile način da se pokaže individualnost. Slažući ih zajedno, možete stvoriti skulpturalni oblik. Različiti oblici i slojevite boje mogu stvoriti jedinstvenu mini skulpturu.

Naušnice prstenovi

Želite biti dio trendi nakita koji će uvijek biti bezvremenski? Odaberite velike naušnice u obliku prstenova koje će istaknuti vaše najbolje osobine.

Kamenje u boji

Čisto kamenje i kristale ostavljamo u zimskim danima. Ljeto je rezervirano za svijetle, žive boje koje savršeno možete uhvatiti na suncu. Boja omogućuje nakitu da bude razigran i može vas odvesti iz dana u noć na jednostavan i jednostavan način. Kombinacija neprozirnog kamenja s prozirnim kamenjem doista može istaknuti komad. Ljeto je savršeno doba godine da počnete uvoditi naznake boja i unesete malo života u svoj izgled.

Privjesci

Privjesci iz 2010. godine vraćaju se na velika vrata! Složite ih na narukvicu, ogrlicu ili čak naušnice i pokažite ono što vam je najvažnije na zabavan i koketni način. Samo pojam nošenja privjeska daje opuštenije, razigranije raspoloženje. Odabir privjesaka iza sebe obično imaju osobnu priču, povezanu s određenim mjestom i vremenom. Zbog ove sentimentalne komponente gotovo je zajamčeno da nikada neće izaći iz mode.

Privjesak

Ti bacaš

Lanci mogu biti suptilni ili hrabri koliko želite, tako da su savršeni temelj za bilo koji pohod na nakit. Lanci služe kao baza za vas da s vremenom počnete sakupljati zanimljive i smislene privjeske. Nježne ogrlice bile su vrlo popularne neko vrijeme, ali trend se definitivno razvio u korist lanaca s težim karikama. Miješanje različitih težina i duljina lanaca daje dimenziju hrpi ogrlica.

Maksimalizam

Ovog ljeta sve je u znaku drskog, odvažnog karaktera. Mnogi dizajneri tvde da siromašan i minimalan dizajn odumire. Ljetni nakit mora biti seksi i zabavan. Za trendi nakit, kontrast između minimalističkih silueta sa super maksimalističkim i svijetlim dragim kamenjem je ono što ga čini zanimljivim, ali još uvijek bezvremenskim.

FOTO: Instagram (tamara, xeniaadonts), Mamić 1970, Iva Viljevac, Cloud&Co., Zaks, Zlatarna Dodić, H&M, Stradivarius, Borboleta, Argentum,

Više o temiIzvor: Journal.hr