Statement komadi iz nove kolekcije A'marie nosit će se od jutra do mraka

Svaki komad u kolekciji “Blossom” ručno je izrađen, s ciljem da svaki detalj bude pažljivo izveden, kako bi se postigla savršena ravnoteža između teksture, boje i dizajna. Poseban fokus također je na organskom i opuštenom osjećaju koji kolekcija pruža, kao i na dodavanju zanatskog pečata svakom komadu kolekcije.

Kolekcija “Blossom” nudi širok raspon komada odjeće, od haljina do suknji i bluze, koji su kombinirani s različitim uzorcima i bojama pa sve do hlača, jakni i pelerina. Svaki komad iz kolekcije priča svoju priču, a zajedno stvaraju svijeto, senzualni i živahni dojam.

Svaki komad priča svoju priču

U novoj kolekciji akcent je stavljen na brojneizjavamodeli koji će zasigurno postati omiljeni komadi u ormarima. Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju – jakne, pelerine, bluze, hlače i haljine od pažljivo biranih materijala, kao i raskošni, modni dodaci sve je što će vam trebati. Jakna Gyau crnoj boji ili pelerina Voda postat će glavni saveznici proljeća, komade koje ćete prebaciti za jutarnju šetnju, odlazak na posao, popodnevno trčkaranje gradom, ali iu večernjim prigodama preko vaših omiljenih haljina. HlačeLala ja Ninja osvajaju s puno mogućnosti kombinacije.

Od onih s bijelom Ema bluzomi tenisicama, preko igara s čipkanim bluzama poput Bell bluze ili Vi ste Macramepa sve do jednostavnijeg dizajna poput Rub bluze. Haljine su neopisivo čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne, zavodljive, a ujedno nježne i eterične, svakako će postati omiljeni komadi za svečane prilike. Rishakoktel midi haljina ukrašena šljokicama i svilom, predivna senf žuta Eri haljina prikupljeni detalji, Lupe haljina s dodatkom čipke, fenomenalna crna Nomi duboki V izrez i zanimljivi detalji u struci, eterično puderast On hoće haljina ili Muza haljina smaragdno zelene boje na jednoj rami koja je napravljena od najfinije, brušene svile, samo su neke haljine ovogodišnje proljetne kolekcije.

Više o temiIzvor: Journal.hr