Razigrani noviteti iz nove kolekcije Lancel na pravi način će upotpuniti vašu odjeću

Modni detalji koje ćete godinama nositi

Postoje razne reinterpretacije kultnih Lancel modela, od najžešćih i profinjenijih do onih najneformalnijih ležernih: Premier Flirt torba se pojavljuje kao novi heklani rad, Roxane blista u fluorescentnim bojama, pitonovoj koži, a Ninon je ukrašena živahnim kombinacijama boja i zajedno uz Summer Tote „obukle“ svoje su haljine osvježene rafijom.

Potpuno novi model je linija Idylle, koja s dvostrukim lokotom želi ispričati priču utisnutu u temelje kuće i sačuvati kao blago: idilu između Alphonsea i Angèle Lancel, osnivača Kuće Lancel. Hvalospjev ljubavi koji podsjeća na skupocjenu ogrlicu s lokotom koju je nosila Angèle, a koja tako postaje odvažan modni detalj za sve žene iz kuće Lancel.

Iz kolekcije SS23 Lancel predstavlja još dvije apsolutne novosti, Rodéo i Caméléon, torbe retro inspiriranog dizajna: prvi, šik i modni efekt, namijenjen je ambicioznijim ženama; druga, mlađa i živahnija, prilagođava se svakoj prilici prateći životni stil i raspoloženje nositelja.

Uz nove linije torbi savršeno će se uključiti širok izbor ljetne obuće poput Ninon mokasina, tenisica i sandala, a za potpuni dojam tu su i Lancel sunčane naočale dizajniran u 12 linija i 36 boja.

Lancel sunčane naočale dostupne samo u Boutique Lancel u Zagrebu.

Više o temiIzvor: Journal.hr