Ljetni komadi od prirodnih materijala koji se rasprodaju u trenu

S obzirom na to da dani postaju nedvojbeno topliji i ljeto se bliži, konačno se možemo veseliti laganoj i šarenoj odjeći! Već su uveliko najavljeni stilovi, boje, uzorci i komadi koji će dominirati ljetnom sezonom koja je ispred nas. Pastelnim bojama, razigranim krojevima i laganim materijalima za uživanje na plaži i šetnjama uz obalu vesele se svi – žene, muškarci i oni najmlađi.

Pepco ljetna kolekcija

Pravu modnu poslasticu, kolekciju ljetne odjeće od prirodnih materijala, donosi nam naša omiljena PEPCO trgovina. U novoj kolekciji očekuje vas sve što vam je potrebno!

Prirodno je da ljeti birate udobnost, ali nemojte odustati ni od dobrog stila. Kada pričamo o tkaninama, naglasak se stavlja na održivost i prirodne eko materijale koji su u posljednje vrijeme zastupljeni u brojnim modnim kolekcijama.

Prozračni materijali poput pamuka, lana i viskoze te moderan dizajn komada iz PEPCO ljetne kolekcije savršeni su za kreiranje kombinacija u kojima će djeci, ali i odraslima biti udobno provoditi vruće ljetne mjesece.

Više o temiIzvor: Journal.hr