Nova beauty destinacija: Lab od sada u Beogradu

Tatjanina ljubav prema kozmetici rodila se i proizvodila dok je radila kao profesionalni model u modnoj industriji, a brojna putovanja u posljednjih nekoliko desetljeća omogućila su joj da se upozna s renomiranim beauty brendovima i njihovim hit proizvodima o kojima smo redovito znali čitati na internacionalnim stranicama sjajanmagazina.

Kako nam je sama rekla kad smo posjetili u novom zagrebačkom Labu u veljači, nadogradnja koncepta je već neko vrijeme u planu: “Laboratorij se širi i mijenja. Rebranding uključuje dizajn web stranica, torbi, svih materijala i vizuala koje je dizajnirala Ana Tevšić Nauković te nadogradnju koncepta. Otvara se i Belgrade Lab koji će imati “najbolje od oba svijeta”, te tretmane i profesionalnu liniju dva svjetski poznata brenda.Augustin Bader i 111Skin čiji smo ekskluzivni distributeri u regiji.”

Lab Beograd

Što možete naći u beogradskom Labu

Na Lab beauty jelovniku možete pronaći svjetske (a posebno američke) hit brendove za njegovu kožu lica i tijela kao što su Vintner’s Daughter, Ouai, Aime, Dr. Dennis Gross, Soleil Toujours, Odacité, Joanna Vargas, French Girl, MZ Skin, brendovi organske šminke RMS, ILIA i Eyeko te vrhunski proizvodi za kosu s potpisom Christophea Robina.

Više o temiIzvor: Journal.hr