SONJA KOVAČ U HALTERIMA POČASTILA PRATITELJE: U ovakvom donjem rublju nikad nije pozirala: 'Prelijepa žena!'

Fotografija: Instagram

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Influencerica Sonja Kovačkoju Instagram prati više od pola milijuna ljudi, često na svom profilu objavljuje razne trenutke iz svakodnevnog života, a mnoge prate i zbog zanimljivih odjevnih kombinacija, koje nerijetko znaju biti vrlo oskudne.

Ne, posljednjom objavom mnogih je podigla temperaturu zbog fotografije na kojoj se pozira u vrlo izazovnom donjem rublju.

Osim lijepog donjeg rublja, mnogi su primijetili i njenu sjajnu figuru, a komplimenata dakako nije nedostajalo.

“Prelijepa žena”, “Predivno izgledaš”, “Ubijaš”, “Profinjeno i ženstveno”, “Wow kako si zgodna”, neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

Inače, Sonja se kao glumica proslavila u seriji “Zauvijek susjedi”, no kao influencerica stekla je međunarodnu popularnost od koje danas vrlo dobro živi.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, profesionalni igrač pokera, koji ju je zaprosio prošle godine na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr