VIDEO Kaos zbog nevremena: Niz sudara na A1 kod Zadra, u Šibeniku jutros padala jaka tuča

VOZAČI, OPREZ!

Foto: Čitatelj 24sata, Duško Jaramaz/Pixsell

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, javljaju iz HAK-a te upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama

Zbog nevremena koje je pogodilo zadarsko zaleđe, u kratkom roku dogodile su se četiri prometne nesreće na autocesti A1, u kojima srećom nije bilo ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila dogodila se na autocesti A1 između čvorova Zadar istok i Benkovac u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Nesreća se dogodila i na autocesti A1 između čvorova Benkovac i Pirovac u oba smjera, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Dogodila se i prometna nesreća na autocesti A1 na prilazu čvoru Skradin u smjeru Zagreba, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h.

Na izlazu iz Zadra jedno je vozilo sletjelo s ceste.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Kolone i zastoje tijekom cijelog dana zbog radova očekujemo na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Jakuševec i Kosnica i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ, javljaju iz HAK-a.

Povremeno kiša, mjestimice i pljuskovi s grmljavinom

Danas promjenljivo, ponegdje i pretežno oblačno. Povremeno kiša, mjestimice i pljuskovi s grmljavinom, au najvišem gorju uglavnom u prvom dijelu dana susnježica i snijeg. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni, ujutro ponegdje i sjeverozapadni, prognoziraju iz DHMZ-a.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

I na Jadranu jugozapadnjak, uglavnom od sredine dana sjeverozapadnjak, mjestimice na udare moguće jake, a na južnom i dijelu srednjeg Jadrana prijepodne jugo. Najviša dnevna temperatura između 10 i 15 °C, u gorskoj Hrvatskoj malo niža.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr