FOTO Doris Pinčić Guberović iz hladnog Zagreba 'pobjegla' u Zadar: S obitelji gušta u kafiću

OPUŠTENA SUBOTA

Foto: Čitatelj 24sata

Voditeljica je za druženje sa suprugom Davorom Guberovićem i djecom odjenula ležernu kombinaciju, tamnoplavu majicu te sive tajice. Od vjetra se zaštitila laganom jaknom, a za svaki slučaj ponijela je i naočale

Doris Pinčić Guberović (34) zna kamo treba za vikend. Dok se Zagrepčani bore s kišom i nižim temperaturama, voditeljica i glumica s obitelji uživa u nešto toplijem Zadru.

Foto: Čitatelj 24sata

POGLEDAJTE VIDEO: DORIS PINČIĆ O PRONALASKU BALANSU S DJECOM

– Doris je pomalo vjetrovit dan iskoristila za kavu s obitelji na glavnom gradskom trgu u Zadru – javlja nam čitatelj.

Foto: Čitatelj 24sata

Voditeljica je za druženje sa suprugom Davorom Guberovićem i djeci odjenula ležernu kombinaciju, tamnoplavu majicu te sive tajice. Od vjetra se zaštitila laganom jaknom, a za svaki slučaj ponijela je i sunčane naočale. Činila se dobro raspoloženom.

Ovih dana odradila je i jutarnju šihtu na HRT-u. Unatoč trudnoći, čini se, ima energije za sve. Otkad je Pinčić objavio da s voljenom suprugom Davorom čeka dijete, mnogi su se pitali kad će voditeljicu gledati u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Neslužbeno smo doznali da je Doris na HRT-u zaposlena kao vanjski suradnik pa upravo zbog toga neće uzeti porodiljni dopust, a isto je nastala i prilikom prve te druge trudnoće.

Foto: HRT

Doris i Davora spojila je ljubav prema planinarenju, a šuškanja o njihovoj vezi počela su u veljači 2022. godine. Tada su se zajedno popeli na najviši Vrh Afrike, Kilimandžaro. U listopadu iste godine Pinčić je pokazao zaručnički prsten, a samo mjesec dana nakon izrekli su sudbonosno ‘da’ u tajnosti.

Foto: snimio čitatelj 24sata

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr