Nova tragedija u reliju: Dva Španjolca poginula u teškoj nesreći. Zabili su se u stablo

NIJE IM BILO SPASA

Fotografija: Twitter

Koliko je samo tužno za cijelu automobilističku obitelj saznati što se dogodilo na reliju Villa de Tineo. Moje misli su s obiteljima Julija Césara Castrilla i Francisca Javiera Álvareza, napisao je Fernando Alonso

Irski vozačCraig Breen(33) u četvrtak je oko 12.40sletio s ceste između Starog Golubovca i Loborau Hrvatskom zagorju i poginuo sudarivši se s drvenom ogradom. Imao je privatno testiranje za predstojeći WRC Croatia Rally koji se vozi idući vikend. Nije ni slutio da će mu to biti posljednja vožnja u životu.

Nije im bilo spasa

Njegova smrt zavila je u crnom svijetu, a nažalost, crni dani su se nastavili za ovaj sport. Španjolski vozačJulio Cesar Castrilloi njegov suvozačFrancisco Javier Alvarez poginuli su u strašnoj nesreći u španjolskoj Asturiji na reliju Rally Villa de Tineo.

Vozač Castrillo izgubio je kontrolu nad svojim Citroenom DS3 N5 pa se pri velikoj brzini zabio u drvo koje se nalazilo pored staze. Nažalost, nije im bilo spasa. Preminuli su nedugo nakon nesreće.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Obojica su rođena u Oviedu, rodnom gradu legendarnog F1 vozača Fernanda Alonsa, koji se od njih oprostio na društvenim mrežama.

– Koliko je samo tužno za cijelu automobilističku obitelj saznati što se dogodilo na reliju Villa de Tineo. Moje misli su s obiteljima Julija Césara Castrilla i Francisca Javiera Álvareza.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr