Druga sezona serije And Just Like That stiže ovog ljeta

Bliži nam se druga sezona I samo tako serije i nakon što smo se donekle oporavili od šoka i smrti glavnog lika, saznajemo kako se u novoj sezoni vraća njegov najveći rival Aidan Shaw. Svi obožavatelji kultne serije Seks i grad sjećaju se mučnih epizoda u kojima Carrie i Aidan dva puta pokušavaju spasiti svoju vezu. Ali naravno neuspješno jer je Carrie uvijek podsvjesno bila zaljubljena u Mr. Biga.

Druga šansa za ljubav

Nakon prve službene teaser fotografije koje su kanali serije podijelili i koja je zapalila društvene mreže, dodatnu vatru potpirile su fotografije sa seta snimanja. Sarah Jessica Parker i John Corbett opet su stali ispred kamera kao Carrie i Aidan te su snimili scenu za koje detalji nisu objavljeni. Glumci su zajedno u trgovini kućnim proizvodima i izgledaju prisno kao iu najljepšim trenucima svoje filmske veze.

Iako su mišljenja fanova podijeljena o novim sezonama, odnosno većina njih nije zanimljiva, moramo priznati kako jedva čekamo vidjeti novi zaplet. Promijenio se svijet, likovi su stariji sa zrelijim problemima koje je donio život. Posljednje što smo znali o Aidanu je da je oženjen i ima djecu, a što nas očekuje u novoj sezoni, možemo samo nagađati.

Više o temiIzvor: Journal.hr