Kristina Kuzmič: Autentičnost je glavni sastojak mog uspjeha

  • Vratimo se na početak i vaše djetinjstvo. Hrvatica koja se, preko trnja do zvijezda, ostvarila u SAD-u. Kakve vas uspomene vežu za Lijepu Našu i vraćate li joj se rado?

Imam jako lijepa sjećanja iz djetinjstva u Hrvatskoj te je i dalje volim posjećivati ​​svake godine. Iako dulje živim u SAD-u nego u Hrvatskoj, svejedno imam osjećaj da mi je ona dom. Nekako se osjećam najzdravije dok sam tu.

  • Godina prekretnica za vaš život bila je 2011. kada ste pobijedili u Oprinu showu Oprahina potraga za sljedećom TV zvijezdom. Možete li nam malo bolje objasniti o čemu se radi?

To je njezino stvarnost natjecanje koje traži sljedeću TV zvijezdu. Potpuno sam se šokirala kada sam pobijedila i Oprah mi je dala jednu sezonu vlastitog kuharskog showa na njezinoj televizijskoj mreži. Mnogo sam naučila iz tog iskustva, ne samo kako show biz funkcionira, već i kako da vjerujem svojim instinktima.

  • Kakav ste život živjeli prije 2011.?

To je bilo goruće vrijeme s vrlo teškim lošim trenucima i vrlo uzbudljivim uspjesima. Prošla sam mnogo toga i naučila da je život zapravo samo niz različitih životnih faza. I stresne faze i dobre faze su prolazne pa je važno znati što zapravo cijenim u životu, što je bitno i, sukladno tome, raspodijelim energiju.

  • Od sebe ste u nešto više od 10 milijuna godina stvorili brend pa vas na društvenim mrežama prati gotovo 3,5 ljudi. Vašu stvarnost neki mogu samo sanjati. U čemu je tajna?

Autentičnost. Rekla bih da je to glavni sastojak. Moram biti svoja, bez uspoređivanja i natjecanja te ne smijem brinuti što drugi misle o meni. Nikad ni u čemu nisam uspjela kada nisam bila autentična. Svaki put kada sam dopustila drugima da upravljaju vremenom tko sam ili kako se trebam ponašati ili što trebam objaviti, to nije prošlo uspješno.

  • Počeli ste kao vlogerica, ali danas ste puno više od toga – spisateljica, javna govornica, pa čak i komičarka. Kako je došlo do toga i što nam možete reći o ovogodišnjoj američkoj turneji Nada i humor?

Nastavila sam objavljivati ​​te je jedna stvar vodila drugu, i tako dalje. Nikada nisam planirala postati autorica ili imati turneju, ali kada mi je to ponuđeno, sve je imalo smisla i sve je išlo prirodnim tijekom. Osjećala sam se kao da me sve što sam do sada prošla samo spremalo za ove nove izazove. Moj Emisija Nada i humor (kao i ovaj novi show čija turneja počinje uskoro) bio mi je jedan od najdražih dijelova karijere. Stvarno sam uživala u stvaranju live showova koji su puni humora, ali također i inspiracije i validacije.

Više o temiIzvor: Journal.hr