Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas

PROMIJENILA SE

Foto: PIXSELL/Klub Urnebes

Javnost ju je upoznala prije nekoliko godina kada je na svom štandu prodavala mandarine. Ubrzo je dobila svoj nadimak, a danas Kristina izgleda neprepoznatljivo

Već je četiri godine prošlo otkad je Kristina Penava na svom štandu prodavala mandarine, ne znajući kakav će joj se uspjeh dogoditi preko noći. Ubrzo je postala poznata kao Kristina Mandarina. Kasnije je Mandarina proširila svoj posao pa je prodavala i jagode, lubenice, a postala je i reality zvijezda svojim sudjelovanjem u ‘Farmi’. Međutim, nije se samo njena karijera promijenila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi su primijetili da Kristina ne izgleda onako kako je izgledala prije nekoliko godina. Priznala je i ona da je imala nekoliko estetskih korekcija. Povećala je grudi, sredila usne i nos, a danas je, kako kažu njeni fanovi, neprepoznatljiva.

Kristinu su fotografije uhvatili u provodu u zagrebačkom klubu Urnebes. Odjenula je izazovnu crnu haljinu koja je naglasila njene nove, bujne grudi. Na prvu mnogi nisu shvatili da je riječ o najpoznatijoj prodavačici mandarine.

Grudi je operirala prošle godine. Nama je otkrila kako je operaciju obavila u Beogradu, a za RTL je ispričala detalje.

Foto: Student 24sata

– Sve je prošlo u najboljem redu. Čak mi je cijeli proces prošao potpuno bezbolno iako se tome nisam nadala.Tako sam oduševljena i mogu većinu stvari sama obavljati, mogu se sama istuširati, otići na kavu – rekla je Kristina.

Foto: Facebook, Marko Prpić/PIXSELL

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM MANDARINOM:

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr