Poliklinika Estera predstavila je južnokorejski high tech uređaj za pomlađivanje kože Vivace

Sjajna je vijest da je Estera u Zagrebu prva poliklinika u Hrvatskoj koja je prepoznala potencijal ponuditi ovakvu vrstu uređaja i proizvoda za hrvatsko tržište.

Poliklinika Estera predstavila je Vivace, svoj novi uređaj za radiofrekvencijski microneedling, prve te vrste u Hrvatskoj. Vivace je medicinski visokotehnološki uređaj iz Južne Koreje, zemlje koja se nalazi u samom vrhu svjetske estetske industrije.

Predstavljanje uređaja svojim je dolaskom uveličao veleposlanik Republike Koreje u Hrvatskoj, Nj. E. Hong Sungwook sa svojom obitelji, koji je u svom govoru rekao: „ Korejska industrija ljepote jedna je od najnaprednijih industrija ljepote na svijetu. Možda čak i najnapredniji, s visoko postavljenim standardima što je razlog zašto su korejski estetski proizvodi i uređaji svjetski priznati.

Sjajna je vijest da je Estera u Zagrebu prva poliklinika u Hrvatskoj koja je prepoznala potencijal ponuditi ovakvu vrstu uređaja i proizvoda za hrvatsko tržište.

Danas slavimo korejski uređaj za estetsku medicinu Vivace – radiofrekvencijski microneedling, jedan od najboljih, ako nije i najbolja te vrste na raspolaganju i sada dostupan samo ovdje u Esteri.“

Događaj je okupio poznate liječnike poput dr. Marina Gelo, dr. Ivana Kolčić i dr. Sanja Tadić. Događaju se nazočila i poznata lica iz showa: Severina Vučković, Lana Pavić i Edin Mehmedović te gospodarstvenici Jako Andabak i ravnateljica Poliklinike Aviva dr. sc. Nevenka Kovač.

Tehnologija u službi prirodne ljepote

Bore i druge promjene neizbježno će se pojaviti na našoj koži s vremenom, ali one se mogu značajno ublažiti korištenjem najsuvremenije i najnaprednije tehnologije. New age estetika i vrhunska tehnologija savršeni su spoj jer nam omogućuju da izgledamo najbolje u bilo kojoj dobi. Poliklinika Estera pozicionirala se kao mjesto gdje je estetska dermatologija u službi prirodne ljepote, a niz uređaja koji se koriste za učinkovito pomlađivanje kože, nadopunio je prvi korejski uređaj za radiofrekvencijski microneedling u Hrvatskoj, Vivace.

Radiofrekvencijski microneedling uređajem Vivace, jednostavan je i minimalno invazivan tretman s iznimno kratkim vremenom oporavka. Ovaj tretman ublažava dublje i plice bore, strije, zateže kožu, smanjuje pore, poboljšava tonus i teksturu kože te ujednačava njezinu boju, a odlične rezultate pokazuje u borbi s ožiljcima. Jedan do dva dana nakon tretmana prisutno je crvenilo, a tretman je srednje bolan. Tretman je, ovisno o preporuci doktorice, potrebno ponoviti 3 do 4 puta u vremenskom razdoblju od 4 do 6 tjedana. U kombinaciji s drugim terapijama i tretmanima koje nudi Poliklinika Estera, rezultati su zavidni.

Nova generacija tretmana

Radiofrekvencijski microneedling Vivace je nova generacija tretmana za obnavljanje kože, a kombinira microneedling s radiofrekvencijskom energijom (RF). Tretman stimulira proces iscjeljenja kože stvarajući prirodni kolagen i elastin koji koži omogućuju da bude zategnutija, ujednačenija i glađa. Ovu najnoviju generaciju radiofrekvencijskog microneedlinga odobrila je i Američka agencija za hranu i lijekove (FDA).

Uređaj koristi 36 tankih iglica obloženih zlatom koje ulaze u kožu i stvaraju mikro ozljede, kako bi potaknule prirodan proces zacjeljivanja. Kroz iglice prolazi radiofrekvencijska energija koja stimulira brzo zacjeljivanje, budući da djeluje kroz više dubljih slojeva kože.

Sinergijsko djelovanje

Kombinacija microneedlinga i radiofrekvencije ima znatno veće koristi nego svaki od tretmana posebno, budući da stimulira proizvodnju kolagena kroz površinske, ali i dublje slojeve kože. Radiofrekvencijski microneedling znatno je učinkovitiji

Više o temiIzvor:Poslovni.hr