Hajduk u finalu Lige prvaka još veći favorit nego protiv Milana!

PO VJEČNU SLAVU

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hajdukova juniorska momčad igrat će s nizozemskim AZ Alkmaarom u finalu Lige prvaka mladih i to nakon što su usput izbacili Šahtar, Manchester City, Borussiju Dortmund i Milan

mlađi Hajduka imaju priliku ispisati povijest i priču koja će se prepričavati budućim generacijama. Ti mladići, još neiskusni, ali toliko smioni i spremni, u ponedjeljak u 18 sati imaju priliku postati besmrtni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hajdukova juniorska momčad igrat će s nizozemskim Alkmaarom u finalu Lige prvaka mladih i to nakon što su se putem izbacili Šahtar, Manchester City, Borussiju Dortmund ja Milano. Velikan do velikana.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Momčad Marijana Budimira prikazala je fantastičnu igru ​​cijelog turnira, a posebno u polufinalu gdje su ‘rossoneri’ pali s 3-1. Hajduk je iu toj utakmici bio favorit. Koeficijent na Splićane iznosio je 2,50 dok je na Milaništu bio 2,70.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

A sada će ponovno biti favorit! I to mrvicu veći nego što je bio u polufinalu. Kladionice procjenjuju da ‘bili tići’ imaju veće šanse za naslov pa je koeficijent na njihovu pobjedu 2,30. Na Alkmaar je 3. kolo, a da će regularni dio utakmice završiti bez pobjednika je 3.30.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Dakle, i kladionice su na strani splitskih mladića koji su na korak od toga da postanu “ona slavna generacija Hajduka”.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr