PLENKOVIĆ JE OVO VJEŠTO ODIGRAO: Hitni zakon o visokim kaznama zbog Jasenovca!

Autor: 7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika,7dnevno, u prodaji je od petka, 21. travnjaau njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Veliki problemi najbogatijeg hrvatskog umirovljenika otkrivaju razlog odlaska: Bozaniću blokirano 100 milijuna eura u Vatikanskoj banci!

Novi zagrebački nadbiskup ima povijesnu šansu uvjeriti papu: Kutleša otvara put da Vatikan Stepinca proglasi svetim!

Plenković je ovo vješto odigrao: Hitni zakon o visokim kaznama zbog Jasenovca!

Nova sumnja u pritisak na DORH iz vrha vlasti! Tajna zaustavljene nagodbe Josipe Rimac i USKOK-a: Već se dogovorila s Vanjom Marušić, a onda se sve promijenilo!

HDZ traži i novu Zlatu Hrvoja Šipeka: U potrazi za lojalnim šefom USKOK-aali i takvim glavnim državnim odvjetnikom!

HDZ-ovci govore o nacionalnim izborima tek nakon europskih. Zbog Plenkovićevih europskih ambicija parlamentarni izbori bit će u rujnu 2024.

U dokumentu RSK-a stoji: stražario je, braća mu se borila! Vrijeme je za istinu o ulozi Milorada Pupovca u srpskoj agresiji na Hrvatsku!

Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA[email protected]ILIISPUNITE FORMULAR.

Autor:7dnevno

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr