Seriju The Idol nazivaju novim Euphoriom. U čemu je toliki 'hype'?

Seriju The Idol nazivaju novim Euphoriom. U čemu je toliki ‘hype’?

Seriju The Idol nazivaju novim Euphoriom. U čemu je toliki ‘hype’?

O maloj seriji koja se u posljednje vrijeme piše kao što se piše (i čita) o seriji Idol. Nastao je pod producentskom palicom Reze Fahima i Sama Levinsona i Dodijelite Tesfayeupoznatog pod scenskim imenom The Weeknd, koji je ujedno i kreator serije.

Također, upravo je njemu povjerena glavna muška ulogadok mu je za glumačku partnericu odabrana Lily-Rose Depp. Privlačnost nove serije zasigurno leži upravo u podatku kao što je za protagonistiku odabrana kćer Johnnya Deepa te kako ćemo proslavljenog glazbenika ovoga puta vidjeti u glumačkoj ulozi.

idol

idol

Radnja je usmjerena na posrnulu pop zvijezdu Jocelynkoja će u želji da se vrati na staze slave pomoć potražiti u suvremenom kultu kojim predsjeda samoproglašeni guru Tedros. Ubrzo s njim ulazi u ljubavnu vezu, a razvoj njihovog odnosa moći ćemo pratiti kroz šest epizoda prva sezona.

Radnja serije Idol istražuje komplicirani odnos kultnog vođe i pop zvijezde u usponu, a svakako je zanimljiva činjenica da je njegovo snimanje obilježio kompliciran odnos kreatora The Weeknda i redateljice Amy Seimetz. Njihove kreativne razlike privremeno su zaustavile produkciju serije, no projekt će ipak ugledati male ekrane.

Ipak, njegova premijera zakazana je na velikom platu, točnije na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, gdje će biti prikazana izvan službene konkurencije. Gledatelji šireg svijeta moći će ju na malim ekranima gledati od 5. lipnja kada je njezina premijera zakazana na HBO Maks platforme za streamingdok će prva epizoda biti prikazana istog dana na HBO kanalu u 20 sati.

Budući da je u ovaj projekt uključen i Sam Levinson, kreator megapopularne serije Euforijaoglasili su se brojni strani mediji serijom Idol naveli kako očekuju da će upravo ona biti njezina svojevrsna nasljednica. Ljestvica je visoko podignuta… Odgovor ćemo dobiti u lipnju, a najavni video čeka vas u nastavku.

Najčitanije

Učitati još

Više o temiIzvor: Journal.hr