Sharon Stone čestitala Severini rođendan: 'Hvala divnoj i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni…'

POSEBAN DAN

Autor fotografije: PIXSELL

Pjevačica je jučer imala 51. rođendan, a jedno od najvećih iznenađenja bilo je obraćanje slavne glumice u čestitki koju nije očekivala. Sve to ‘sredila’ joj je njezina prijateljica Ornela Amulić

Pjevačica Severina Vučković (51) objavila je jedan poseban video na Instagramu, u kojem Sharon Stone (65) otkriva oduševljenje njezinim radom.

POGLEDAJTE VIDEO:

U neočekivanoj rođendanskoj poruci popularna glumica poručuje pjevačici kako je predivna te radi nevjerojatne stvari za svijet.

– Želim ti čaroban rođendan, ali nadam se da ćemo se upoznati ove godine – izjavila je Sharon.

– Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročit nešto o Sharon Stone… koja mi pritom čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže…Što reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacije, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj se, između istog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očito, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje možeš slomiti – napisala je Severina.

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Ovaj video ‘sredila’ je Severini njezina prijateljica Ornela Amulić, koja je nekada bila poznata po ulozi u showu Big Brother. Danas Amulić radi kao producent u Americi te je tim putem došla i do slavne glumice.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr