Festivali koji se ovog proljeća održavaju u Zagrebu – i koje jedva čekamo

Proljeće se vratilo u grad, a to znači da je sezona najboljih festivala na otvorenom napokon počela! Hrana, piće, koncerti i odlični programi u posljednjim mjesecima čekaju vas na raznim lokacijama diljem grada, au nastavku donosimo pregled festivala i najvažnije informacije. Mi se već jako veselimo!

Dobrodošli proljetni festival

Welcome Spring Festival i ove godine službeno otvara sezonu festivala u gradu Zagrebu. Početak programa 28. travnja i potrajat će do 8. svibnja, a održava se na novoj lokaciji – park kod kluba Route 66. Organizatori poručuju kako iu ovom izdanju slavimo dolazak proljeća, vraćamo se prirodi, educiramo se o očuvanju okoliša, fino jedemo, plešemo, pjevamo i zabavljamo se. Detalji su dostupni ovdje.

Zagrebački festival piva

Zagreb Beer Fest ove će godine trajati od 18. do 21. svibnja i održat će se u Parku dr. Franje Tuđmana. Uz velik izbor piva i zalogaja ove vas godine ponovno očekuju i besplatni koncerti nekih od najvećih imena domaće glazbene scene kao što su PipsChips&Videoclips, Daleka obala, KrankvesterjaSranje je te mnogi drugi. Detaljan program festivala donosimo na poveznici.

Više o temiIzvor: Journal.hr