VIDEO Plenković prošao pokraj Milanovića u Jasenovcu, nisu se ni pozdravili na komemoraciji

ONI ŠIROKO OKOLO

Foto: Nikol Zagorac/24sata

Predsjednik Milanović stigao je prvi u Jasenovac. Par minuta kasnije stigao je i premijer Plenković, no dok je on izlazio iz auta i pozdravljao se s ostalima, Milanović mu je bio okrenut leđima.

Zoran Milanović i Andrej Plenković proteklih su dana opet ‘na ratnoj nozi’ i rijetko su na istim događajima, no obojci su danas u Jasenovcu na komemoraciji povodom 78. obljetnice proboja posljednjih zatočenika logora.

POGLEDAJTE VIDEO

Predsjednik Milanović stigao je prvi u Jasenovac.

Par minuta kasnije stigao je i premijer Plenković, no dok je on izlazio iz auta i pozdravljao se s ostalima, Milanović mu je bio okrenut leđima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Plenković je prošao pokraj njega i zaustavio se nekoliko metara dalje. Tada je Milanović krenuo iu širokom luku zaobišao momčad iz Vlade.

POGLEDAJTE VIDEO

Tako je u koloni prema Cvijetu i dosta ispred Plenkovića i njegove ekipe. Kraj premijera u koloni su Gordan Jandroković, Gordan Grlić Radman, Davor Božinović.

Foto: Nikol Zagorac/24sata

Nisu se pozdravili ni na službenom dijelu komemoracije, a vidjelo se i da Milanović nije zapljeskao Plenkovića na pozdravljanju okupljenih dužnosnika.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr