(VIDEO) MODRIĆ GESTOM ODUŠEVIO DJEČAKA! Kapetan krenuo prema svlačionici, ali onda je ugledao malenog u hrvatskom dresu…

screenshot/ Twitter/ Real Madrid

Autor: Dnevno.hr/ IL

Real Madrid je za vikend upisao pobjedu protiv Celte Viga od 2:0. Kraljevski klub ove godine neće vratiti naslov prvaka Španjolske te je sve izglednije da će Barcelona uzeti naslov.

Za vikendLuka Modrić odradio je zadnjih 10 minuta u pobjedi. Ancelotti maksimalno odmara svog najstarijeg igrača i očito ga čuva za polufinalne dvoboje Lige prvaka protiv Manchester Cityja i finale Kupa kralja protiv Osasune.

Modrić je napravio potez utakmice van terena. Naime, Luka je sve oduševio sjajnom gestom. Prišao je tribini, skinuo dres i poklonio ga dječaku, koji je pak nosio hrvatsku dres.

Emocije

Hrvatski kapetan je dres bacio dječaka koji je vjerojatno bio u društvu oca i mlađeg brata te su oni također bili u prepoznatljivim “kockastim haljinama.”

🤍 Kada @lukamodric10 daje ti svoju majicu 🤍#RealMadridCelta pic.twitter.com/FpPuaQWlfo

— Real Madrid CF 🇬🇧🇺🇸 (@realmadriden) 22. travnja 2023

Za mladiće je ovo bio veliki doživljaj te su briznuli plač nakon što im je Modrić poklonio dres. Nije ovo prvi put da hrvatski kapetan odševi navijače na ovakav način, ali ovo je bilo posebno zbog iskrene reakcije dječaka.

Snimku je podijelio Real na službenom Twitter profilu, au komentarima su svi bili puni hvale za sjajnu jednog od najboljih veznjaka svih vremena.

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr