iOLAP dodatno pojačava program beneficija za svoje zaposlenike u Hrvatskoj

iOLAP u Hrvatskoj nastavlja graditi snažan tim za globalno poslovanje tvrtke. S ciljem dodatnog pozicioniranja iOLAP-a kao poželjnog poslodavca, zadržavanja i privlačenja vrhunskih talenata, iOLAP je postao korisnik Moontop-a – hrvatskog tehnološki startupkoji je razvio platformu za beneficije za zaposlenike.

iOLAP osnovan je 2000. godine i tijekom posljednjih deset godina izrastao je u vodeću globalnu tehnološku tvrtku, a zapošljavaju tim od 300+ talentiranih inženjera, znanstvenika i dizajnera, koji su odlučni u pružanju vrhunskih rješenja. U iOLAP-u vole reći da se ‘rješenja događaju kodom, a ne slučajno’.

iOLAP je globalna IT tvrtka koja pruža usluge razvoj softverskih rješenja po mjeri za poslovne korisnike diljem svijeta. Ključne IT usluge i konzalting koje iOLAP pruža svojim klijentima su: analitika podataka, AI i strojno učenje te dizajn i razvoj aplikacija. Sve navedene usluge pruža razvoj IT rješenja po mjeri regionalnim i međunarodnim klijentima iz brojnih industrijskih vertikala, od startupa vodećim multinacionalnim tvrtkama i koncernima. U razvoju rješenja koriste se najsuvremenije tehnologije i dugogodišnja partnerstva s vodećim tehnološkim tvrtkama kao što su Amazon Web Services (AWS), IBM, Microsoft i Snowflake, između ostalih.

Od prošle godine iOLAP je dio Elixirr grupe, britanske konzultantske tvrtke, putem koje su dobili ulaz na nova svjetska tržišta, ali i prilikom klijentima ponuditi cjeloviti portfelj usluga, od strateškog savjetovanja, digitalnog marketinga i dizajna, do podatkovne analitike, izvještavanja i razvoja aplikacija. te podrške i održavanja sustava.

Respektabilan popis renomiranih tvrtki kao što su: iRobot, Bank of America, NASA, Pioneer Natural Resources, AT&T, Associated Bank, Maui Jim, American Airlines, Northside Hospital, Vertex Pharmaceuticals, JGL, Gen-i, i mnoge druge.

U iOLAP-u su predani izvrsnosti i pružanju iznimnih rješenja svakom klijentu. Opuštena radna atmosfera koja time pomaže u suradnji i fokusu na inovacijama nešto je što cijene i nastavljaju njegovati. Puno se ulazi u edukaciju zaposlenika te svaki zaposlenik ima svoj vlastiti budžet za edukaciju, također se često organiziraju interne radionice i predavanja o najrazličitijim temama – od projektnog menadžmenta do isprobanih trikova u AWS Cloud-u.

iOLAP trenutno broji gotovo 300 kolega na 3 kontinenta, au planu je i daljnji rast.

Europsko sjedište iOLAP-a nalazi se u Rijeci, a osnovano je 2011. godine. Ured je započeo radom kao razvojni centar koji je postao potpuno funkcionalna poslovna jedinica. iOLAP-ov pristup usmjeren na klijenta vrlo je očit u hodnicima EU ureda gdje su njihovi timovi usmjereni na uspjeh svakog pojedinog projekta i rezultata. Danas iz ovog ureda podržavaju globalne i regionalne klijente te očekuju nastavak rasta u svim poslovnim i uslužnim aspektima.

iOLAP nastavlja snažno razvijati tim i poslovanje u Hrvatskoj, pozicionirati se kao poželjan poslodavac, unaprijeđivati ​​svoj brendiranje poslodavca, te zadržati i privlačiti vrhunske talente na tržištu. Uz konkurentne uvjete rada koji obuhvaćaju paket beneficija prema potrebama svakog zaposlenika (subvencija vrtića, isplata porezno priznatih troškova, sustavni pregledi itd.). U tom smjeru proširili su svoj flexi program pogodnosti i svojim zaposlenicima omogućili pogodnosti iz Moontop ponude.

vrh mjesecapredstavlja ‘tržište’ za razvoj, prodaju i pružanje digitalnih pogodnosti. Zapravo, pokretač za brzu, digitalnu i jednostavnu organizaciju pogodnosti.

Zaposlenicima je na raspolaganju iOS i Android aplikacija gdje imaju jednostavan pregled svih dodijeljenih pogodnosti, primaju obavijest o dodijeljenim pogodnostima, putem aplikacija koriste digitalne pogodnosti na terenu, te imaju uvid u povijest svih kupaca.

​iOLAP personalizira vlastiti program beneficija na način da se samostalno definira:

  • popis zaposlenika koji sudjeluju u programu,
  • benefite koje želi koristiti, te
  • mjesečni proračun po svakom beneficiju i zaposleniku

A ono što je sjajno, zaposlenici mogu dodati omiljena prodajna mjesta na lista želja koja žele na aplikaciji i gdje žele koristiti beneficije, primjerice omiljene sportske subjekte, salone ljepote (make up, wellness i frizerske salone), restorane, mesnice, ribarnice, trgovine mliječnim proizvodima, voćarne, itd.

Ako želite dodatno ojačati dobrobit svog programa, više informacija potražite na: www.moontop.app.

A ako želiš postati dio iOLAP tima, javi se na: https://iolap.com/careers.

* Sadržaj je nastao u suradnji s Moontopom.

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr