'RUGAŠ SE DJECI, KOMPLEKSI SU OČITO JOŠ UVIJEK PREVELIKI' Prlja iz Leta 3 posvađao se s hajdukovcima, pa poručio: 'Koliko puta se moram ispričati, a?'

Foto: Livio Andrijić / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ F.Š.

Prlja iz Leta 3 objavio je fotografiju fritula uz poruku “Neka se dečki naviknu” i tako razbjesnio neke haklere koji ga prate na Twitteru. Naime, neki od njih zaključili su da Prlja provocira klub nakon poraza Hajdukovih juniora u finalu Lige prvaka za mlade.

Iako Prlja nije spomenuo Hajduk ni Ligu prvaka, brojni obožavatelji splitskog kluba fotografiju su shvatili kao opasku dečkima iz Hajduka. Na Twitteru je potom uslijedila svađa Prlje i ekipe iz Splita.

pic.twitter.com/5KcRPvdKMI

— Prlja (@mmrijeka) 24. travnja 2023

Rugaš se djeci, dolaziš iz ‘tolerantnog’ grada, kompleksi su očito još uvijek preveliki. Umjesto ruže, stavi si u *upak jedini trofej kojeg ste ‘sami protiv svih’ osvojili”, napisao mu je jedan navijač.

”Brate mili, hajde da se sa seniorima sprdaš, ali se djeci rugaš” dodao je drugi.

Foto: Screenshot

“U tvom gradu sam puno puta doživio toleranciju. Djeca, siguran sam, meni ovo neće zamjeriti jer moja namjera nije ruganje. Koliko puta se moram ispričati, a?” odgovorio je Prlja.

Rasprava se i dalje nastavila, javili su se i drugi korisnici, a Prlja je i njima odgovorio.

”E vidiš što ti je splitska kultura, ja ću tebi čestitati ako budeš drugi na Eurosongu. Očekivala sam možda mrvu više inteligencije od prosijedog čovjeka, ali j*ga do mene je, previše očekujem! Samo se ti i dalje rugaj s djecom, velik si čovjek! Bravo majstore!” nastavili su pisati.

”Očekivao sam i ja da na svoje oči neću gledati kako veliki navijači tuku nas prosijede koje smo u društvu imali dječaka od 10 godinai oca mu iz Škotske” odgovorio je ponovno Prlja.

Autor:Dnevno.hr/ F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr