Dolazak na NEM Dubrovnik 2023 trenutno je potvrdio 11 uvodnih govornika

Potvrđena su još tri glavna govornika koji će prisustvovati jubilarnom TV marketu NE Dubrovnik 2023 od 5. do 8. lipnja 2023. Abecednim redoslijedom, prema prezimenu, to su:

  • Vladimir Lučić, direktor Telekom Srbija
  • Vanda Rapti, EVP i glavni komercijalni direktor za Sjevernu Ameriku i Viaplay Select, Grupa Viaplay
  • Mark Young, EVP Distribucija i mreže, EMEA, Televizija Sony Pictures

“Sudjelovanje na ovogodišnjem NEM Dubrovniku prilika je da podijelimo vlastita iskustva kroz rezultate koje smo postigli, ne samo na domaćem i regionalnom već i na svjetskom tržištu, ali i da čujemo nešto novo od kolega iz ove industrije. Siguran sam da se poslije ovakvih marketa granice pomiču na način da naša regija postane sve bliža industrija svijeta“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor tvrtke Telekom Srbija.

Vladimir Lučić, Mark Young

“Uz sve dinamične promjene i izazove s kojima se suočava naša industrija, TV marketi poput NEM Dubrovnika pružaju sjajnu i vrijednu priliku za ponovno povezivanje s klijentima i prijateljima iz cijele industrije i regije. Ubrzo nakon predstavljanja naših novih sadržaja na događaju LA Screenings Sony Pictures, vrlo se uzbudljivo pojaviti na NEM Dubrovniku 2023. u lipnju”, izjavio je Mark Young, EVP Distribution & Networks, EMEA, Sony Pictures Television

Pridružili su nam se ovi poznati čelnici industrije već bogatom popisu međunarodnih i regionalnih govornika omiljenog TV tržišta CEE regije:

Victoria Boklag, izvršna direktorica, United GroupJamie Cooke, GM CEE, Baltik, Bliski istok, Mediteran, Turska i EMEA Pay TV i kreativna agencija na Warner Bros DiscoveryLouise Pedersen, izvršna direktorica, All3Media InternationalFrank Spotnitz, CEO i izvršni producent, Big Light ProductionsMonty Sarhan, izvršni direktor, SkyShowtimeDušan Švalek, zamjenik direktora, CMEMaria Valenzuela, generalna direktorica, Međunarodni odjel Movistar Plus+Moritz von Kruedener, generalni direktor, Beta film

NEM Dubrovnik poznat je po kvalitetnoj razmjeni znanja i informacija, prezentaciji najnovijih sadržaja i raznim mogućnostima umrežavanja. Ovo TV tržište već godinama posjećuju stvarni kupci TV sadržaja, predstavnici FTA i pay TV kanala, tehnološke tvrtke, vodeći pružatelji streaming usluga i telekomunikacijskih usluga te drugi operateri koji omogućuju gledanje televizijskog programa.

Više informacija saznajte na službenoj stranici NE Dubrovnik 2023.

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr