Modri ​​su izgubili u igri za plemenski imunitet u 'Survivoru', a David je dobio najviše glasova za dvoboj

NAPETA EPIZODA

Foto: NOVA TV

Nominiram tebe jer u više od 40 dana koliko smo u Survivoru, nisi se digao i napravio nešto za cijeli tim, nego tek kad ste se razdvojili, rekla je Anđela kad je davala glas Davidu

Plemensko vijeće na kojem su kandidati morali dati glas članu svoga tima za eliminacijsku igru, pokazalo je da se odnosi u plavom timu sve više narušavaju.

Foto: NOVA TV

Novu igru ​​u kojoj su se borili za plemenski imunitet, natjecatelji su započeli spuštanjem niz tobogan. Zatim su preko niza prepreka morali doći do bazena s vodom i preprekama ispod kojih su se morali provući kako bi došli do drugog bazena, preko kojeg su trebali složiti većinu da bi nastavili dalje.

Foto: NOVA TV

Nakon što su ga prešli, čekalo ih je devet kockica koje je trebalo srušiti sa stola. Uspješniji su bili crveni koji su plave pobijedili rezultatom šest naprama četiri.

Foto: NOVA TV

– Možda smo bili malo pospani, možda je energija bila malo niska – rekla je Anđela koja je izgubila bod u posljednjoj rundi natjecanja s Natasha. Denis bio je razočaran odlukom većine oko toga tko će odigrati za odlučujući poen, jer je on htio da se odigra Sanja.

– Iz dana u dan gledam kako preživjeti, dok oni bez velikog doprinosa na terenu već skoro pa u finalu – rekao je David koji je time spočitao što olako shvaćaju plemensko vijeće.

– Želim izbjeći scenarij u kojem smo David i ja u duelu, jer nisam siguran hoću li se u tom slučaju boriti kako to inače radim – komentirao je Denis.

Foto: NOVA TV

U igri za osobni imunitet na koju su morali ići zbog gubitka u igri za imunitet plemena, zadnji su ostali Nora i Denis, ali Denis je na kraju ipak bio uspješniji te je osvojio ogrlicu koja ga je štitila od nominacije. Također, omogućila mu je da direktno izabere još jednu osobu za eliminacijsku igru.

Budući da mu je bilo jasno da će Davida nominirati veći klan, Denis mu je ponudio da izabere svog protivnika. I to mu je ponudio pred svima. David je na plemenskom vijeću razdvajanje manjeg klana pravdao vrijeme da različito jedu, ali i drugačije razmišljaju.

Foto: NOVA TV

Sanja je pak ispričala kako su članovi većeg klana radišni za razliku od Denisa i Davida.

– Nominiram tebe jer u više od 40 dana koliko smo u Survivoru, nisi se digao i napravio nešto za cijeli tim, nego tek kad si se razdvojio – objasnila je Anđela kad je davao glas Davidu.

Na nominacijskim listićima, osim Davida koji je dobio najviše, odnosno četiri glasa, našla se još Nora, Leo i Anđela. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li plavi tim u novoj igri za plemenski imunitet pobijediti ili izgubiti.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr