'POČINJE ERA SE*SI LUCKASTE BAKE' Bruce Willis i Demi Moore dobili svoje prvo unuče: 'Više nego što smo ikada sanjali'

Foto: Guliver Image/D.Van Tine/Future Image

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Rumer Willis i njezin partner Derek Richard Thomas objavili su da je rođeno njihovo prvo dijete, kći Louette Isely Thomas Willis zajedničkom objavom na Instagramu.

Kći slavnog glumačkog para, Brucea Willisa ja Demi Moorei njezin partner, objavili su i fotografiju novorođenčeta uz emotivnu posvetu.

“Ti si čista magija. Ti si više nego što smo ikada sanjali”, napisali su u komentaru. Malena je rođena 18. travnja u obiteljskoj kući, otkrio je par uz objavu.

Brojne slavne osobe požurile su čestitati obitelji na prinovi. Hilary Duff, Melanie Griffith ja Nikki Reed, samo su neke od njih. “Prelijepa je!! Čestitamo, mama! ️ Dobrodošla na ovaj svijet, Louetta!!”, napisala je Melanie Griffith.

Emma Hemingsupruga Brucea Willisa, dodala je kako malenu djevojčicu već sada silno voli.

Podsjetimo, nakon što je svijet šokirao vijest o zdravstvenom stanju Brucea Willisa, obitelj se razveselila viješću da je Rummer trudna. “Počinje moja era seksi luckaste bake”, našalila se tada kolegica Moore Gwyneth Paltrow napisala joj je kako “jedva čeka tu njezinu fazu”.

Sretna vijest uslijedila je nakon što je glumcu dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD). Riječ je o okrutnoj bolesti koja može uzrokovati usporeno kretanje, ukočenost, probleme s ravnotežom i promjene u ponašanju ili govoru. Obitelj je imala veliku želju da i Bruce ostvari lijepe trenutke i uspomene sa svojom prvom unučicom.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr