A1 Student eChallenge studentima donosi priliku za nezaboravnu zabavu i osobni rast u gejmingu

A1 Hrvatska kreirao je potpuno novi format esport natjecanja u suradnji s istaknutim tehničkim fakultetima

Započela je ‘A1 Student eChallenge’ esport liga koja okuplja najveće gejming entuzijaste Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), Visokog učilišta Algebra, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ). Tako po prvi puta A1 Hrvatska, u suradnji s najistaknutijim tehničkim fakultetima u Hrvatskoj, studentima donosi posebna gejmanja, ali i mogućnost sudjelovanja u organizaciji i administraciji ovog uzbudljivog esport natjecanja.

Kako bi još jednom pružili podršku i istaknuli važnost gejming industrije i osobnog razvoja i obrazovanja mladih, A1 Hrvatska omogućio je nezaboravnu zabavu studentima i strastvenim zaljubljenicima u video igre CS:GO i FIFA. No ovoga puta, osim u ulozi gamera, mogu se pronaći svi zainteresirani organizacijske uloge iza ekrana za igre.

Sve sudionike A1 Student eChallenge-a tako očekuje nezaboravno iskustvo u magičnom svijetu esporta koje će završiti velikim finalom 9. do 11. lipnja na Zagrebačkom Velesajmu, na finalu 11. sezone A1 Adria League u sklopu Reboot Games Weekenda powered by A1. Tamo će najbolji među njima pokazati svoje vještine na pozornici dostojne svjetske gejmerske zvijezde i izabrati svoj put do ukupnog nagradnog fonda u vrijednosti većoj od 1500 eura.

– Kao što smo i najavili, kvalifikacijama za završnicu prve sezone A1 Adria lige završili smo u jedno potpuno novo i uzbudljivo poglavlje koje nam je donijelo zanimljiv format A1 Student eChallenge esport lige. Drago nam je što smo ostvarili suradnju s najuglednijim tehničkim fakultetima i omogućili mladima da se uključe u projekt kako bi upoznali sve uloge ispred i iza gaming zaslona. Još jednom smo potvrdili da prepoznajemo vrijednost ulaganja u one koji pokazuju interes za područje esporta. Također nastavljamo naše dugogodišnje partnerstvo s Rebootom i uzbuđeni smo što ćemo zajedno kročiti kroz nevjerojatne avanture igranja koje su ispred nasizjavila je Iva Ančić, voditeljica brenda, marketinških komunikacija i digitalnog poslovanja, A1 Hrvatska.

Kao telekom koji pruža iskustvo igre uz najnižu latenciju na optičkoj mrežiA1 Hrvatska ovog je proljeća najavio jedanaestu po redu sezonu najdugovječnije regionalne A1 Adria ligakoji okuplja veliku zajednicu igrača s pravilom nulte tolerancije prema govoru mržnje.

Tijekom travnja i svibnja, strastveni esportaši imaju priliku pokazati svoje najbolje gejmerske vještine u tri ‘glavne’ video igre – CS:GO, Rainbow Six Siege i FIFA-23 te na pet do sada odigranih turnira u igrama PUBG, League of Legends, Fortnite, Trackmania, Valorant. Što ih čeka u finalu ostat će tajna do samog kraja, koji će najbolje među njima razveseliti najvećim nagradnim fondom do sada u iznosu od 16.800 eura za ukupnu sezonu.

Kako bi prvi saznali sve on

Više o temiIzvor: Leadermedia.hr